Electrolux EXI09HD1W, aparat de aer condiționat 9000 Btu

Aparatul de aer condiționat Electrolux EXI09HD1W e unul dintre acele modele care pot fi următoarea voastră alegere. Arată bine pe culoarea albă și deci se potrivește perfect într-o cameră bine iluminată. Unitatea externe e cam la fel ca la oricare alt model și designul e același. Poate fi o alegere bună și dacă vreți să-l folosiți pentru încălzirea unei camere deoarece toate aceste aparate pot fi folosite în dou ă scopuri (răcire/încălzire). Bineînțeles, va filtra și aerul deoarece are un filtru decent și poate face față și unei sarcini mai mari (living generos). Prețul nu e chiar atractiv dar e ok pentru ce dotări speciale și funcții are.

Alternative sunt destule chiar și cu capacitate mai mare de răcire, dar nu toate au și un display LCD ca și la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unitatea internă
Unitatea internă

Capacitate de răcire e de 9000 Btu și e similară cu cea de încălzire. Eficiența energetică diferă în funcție de ce opțiunea aleasă: să încălzească ori să răcească. Mai precis, are clasa A la încălzire și A+ la răcire. Cu alte cuvinte puterea consumată e de 900 W la încălzire și 870 W la răcire. Filtrul său e de tip Carbon activ/bio-Hepa. E dotat cu tehnologie inverter, 3 trepte de ventilare, afișaj LCD etc.

Ca și funcții are: ventilare, încălzire, dezumidificare, timer, sleep/mod noapte, audio și funcție specială (mod turbo). Acestea sunt principalele caracteristicile ale unui aparat, iar dimensiunile aparatului nu cred că sunt așa de importante (mă refer la unitate internă, deoarece cea externă e cam la fel la toate).

Dacă aveți un smartphone, puteți controla aparatul de la distanță, astfel că puteți seta temperatura înainte să ajungeți acasă.

Plusuri: are un consum redus (ceva mai mic când răcește), auto diagnoză, filtrare excelentă a aerului (4 filtre), multe funcții interesante și diversificate, telecomandă pentru control mai ușor al aparatului etc.
Minusuri: nu are prea multe.

Electrolux EXI09HD1W e un aparat foarte bun pentru cei care vor o răcire sau filtrare mai bună a aerului. Poate fi folosit atât pentru acasă cât și pentru un restaurant (dacă aveți o sală mai mică ori dacă alegeți două astfel de aparate). Alternative pot fi și cele de la alți producători deoarece sunt destui producători cu experiență în domeniu. Nu toate aparatele sunt la fel, unele au performanțe mai mari dar mai puține tehnologii și funcții, ori invers.

Te-ar mai putea interesa