Electrolux EXD16DN4W, de ce ai alege acest dezumidificator pt 44 mp

Dacă vă interesează un dezumidificator pentru o suprafață mai mare atunci trebuie să vă orientați înspre un model precum Electrolux EXD16DN4W. Acesta e optim pentru suprafețe până în 44mp.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin multe lucruri pozitive. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are un design minimalist, fiind de culoare alb cu gri.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EXD16DN4W vine cu mai multe atuuri, iar eu am să încerc să le evidențiez pe cel mai importante precum:
Se poate alege nivelul de umiditate dorit.
Are timer care permite aparatului să funcționeze cu o întârziere de maxim 24 ore
Având o capacitate pentru dezumidificare de 16 litri pe zi acest aparat se va dovedi util pentru încăperi mari de până în 44 metri pătrați.
Beneficiază de mai multe moduri de funcționare așa încât să poată fi utilizat ca uscător, în mod continuu și pe timp de noapte (sleep mode)

Nu e un mode smart, adică nu are wi-fi așa încât să poată fi controlat de pe un telefon mobil. Dacă vă doriți o astfel de funcție de la un dezumidificator atunci e un dezavantaj, însă pentru mine acest lucru nu e util, deci îl consider un lucru neutru.

Are filtru pentru aer, dar nu are funcție de ionizare. Acest lucru ar fi ajutat mai mult să avem un aer cât mai curat.

Per ansamblu, acest model e recomandarea mea pentru acele persoane care vor un produs de calitate de la un producător de top. Aparatul e făcut așa încât să fie ușor de folosit și robust, fără funcții inutile.
Electrolux e un producător suedez care are fabrică și în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa