Electrolux EWW1697MDW, mașină de spălat cu uscător

Electrolux EWW1697MDW e un aparat electrocasnic destul de performant deoarece poate spăla până la 9 kg de rufe și usca cam 7 kg de rufe. Nu veți găsi mașini de spălat care să poată usca exact cât spală, dar cantitățile sunt destul de apropiate. Jos am pus atât un clip cât și o poză, pentru a vă putea face o idee despre ea. Arată destul de bine și designul nu diferă cu mult de mașinile de spălat din serii similare.

Bugetul alocat trebuie să fie destul de generos deoarece nu e vorba de un aparat simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E un model cu uscător și capacitate de spălare e impresionantă. Pe lângă că are un consum redus de energie, veți economisi bani spălând mai rar și mai mult. E un model cu încărcare mare e ideal pentru familii ori pentru o mică afacere (restaurant, de exemplu).

Pe partea de centrifugare are 1600 RPM și deci are cea mai bună clasă – A.  A primi clasa chiar și la spălare/uscare iar consumul de energie e și el foarte scăzut – 1.05 într-un program standard. Consumul diferă în funcție de programul de spălare ales și cu acele butoane puteți alege ușor ce vă doriți. Pe acel panou de control, pe lângă toate acele butoane are și un ecran LCD. Deci are control electronic și acest aspect sugerează că funcționalitatea sa e una ceva mai bună.

Dimensiunile sale sunt cele standard și poate doar în viitor vom vedea o mașină mai compactă. Are o adâncime de 60 cm, iar cele fără uscător și design Slim au 45 cm.

Plusuri: are uscător incorporat, funcții decente, consum mic de energie, dimensiunile sale sunt rezonabile etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWW1697MDW e oferit de un brand cunoscut și care oferă și alte modele, unele chiar mai ieftine deoarece nu au uscător. Dacă aveți un buget mare, puteți alege 2 aparate (mașină + uscător). Trebuie să știți că uscătoarele clasice sunt mai bune dar nu întotdeauna (depinde și de modelul ales). Am pus un clip video pentru a putea vedea mai bine cum arată acest model.

Un comentariu la „Electrolux EWW1697MDW, mașină de spălat cu uscător”

Lasă un comentariu