Electrolux EWW1686HDW, mașină de spălat cu uscător

Electrolux EWW1686HDW e un aparat electrocasnic mare care poate fi folosit atât pentru spălarea cât și pentru uscarea rufelor. Arată destul de bine iar dacă nu ați mai văzut un model ca aceasta sau similar, am pus atâta o poză cât și un clip. În clip se pot vedea mai bine butoanele și ecranul LCD, adică panoul de control. Nu e vorba de un model clasic, ci unul cu performanțe ridicate, eficiență energetică și fiabilitate. Poate fi o alegere 2 în 1 deoarece poate și usca rufele însă nu ca oricare alt model, ci cam întreaga cantitate spălată. E bine să alegeți o mașină cu capacitate de stoarcere mare pentru ca uscarea să dureze mai puțin și rezultatele să fie mai bune.

Dacă vi se pare prea scumpă puteți alege un resigilat sau varianta cu rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu uscător incorporat și încărcare frontală. Puteți încărca până la 8 kg de rufe iar uscătorul suportă maxim 7 kg. Panoul de control e în partea frontală iar ecranul LCD generos devine destul de util deoarece poate afișa diverse opțiuni alese anterior. Clasele de eficiență sunt A la toate capitolele (consum energetic, spălare și stoarcere)

Într-un program obișnuit are un consum de 1.04 kWh iar în timpul uscării de 5.44 kWh. Pe partea de programe prezintă următoarele: extra clătire, bumbac, lână, sintetice, delicate, spălare manuală, abur cu reîmprospătare etc. La capitolele funcții și siguranță are:  detectare spumă, siguranță împotriva copiilor (blocare acces butoane), protecție împotriva inundațiilor iar ecran LCD afișează informații referitoare la etapa de spălare/uscare.

Consumul de apă e și el corespunzător. Nu e o mașină prea silențioasă având în vedere capacitatea de stoarcere – 1600 RPM. Dar în timpul unor programe, nivelul de zgomot e redus.

Plusuri: poate spăla/usca multe rufe, programe suficiente, control electronic, eficiență, programare întârziată etc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Electrolux EWW1686HDW nu poate înlocui orice mașină însă cu ea veți economisi niște bani deoarece nu mai trebuie să achiziționați 2 aparate și veți câștiga și spațiu oriunde ați pune-o. După cum am zis și sus, clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre panoul de control.

Te-ar mai putea interesa