Electrolux EWW1685SWD, mașină de spălat automată cu uscător

Mașina de spălat haine Electrolux EWW1685SWD e una ceva mai diferită decât restul deoarece are ceva în plus care nu trebuie neglijat – uscător de 4kg. Chiar dacă uscă cam pe jumătate trebuie să știți că hainele după spălare sunt mai grele pentru că sunt puțin umede. Acest brand oferă și modele fără uscător dacă nu sunteți dispuși să luați un model atât de performant. Indiferent de alegere, nu veți rămâne dezamăgit de modelul ales, pentru că e vorba de un brand populare și experimentat.

Sunt multe uscătoare disponibile pe piață, dar nu are sens să luați unul scump dacă nu veți folosi toate acele funcții ori tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Afișajul nu e unul simplu cu LED, ci unul de tip LCD, deci informațiile vor fi mai vizibile. Vine cu cea mai bună centrifugare de pe piață – 1600 RPM. Clasele de eficiență sunt foarte bune la acest model și sunt A la consumul de energie și A la spălare (în funcție de capacitatea de încărcare). Cu alte cuvinte, nu are o capacitate de încărcare foarte mare pentru dimensiunile sale însă nu e vorba de un model simplu, ci cu uscător.

Chiar dacă e diferită, are aceleași programe ca un model mai accesibil (fără uscător), chiar și ca număr. Un model performant ca acesta oferă: Time Manager, sistem de echilibrare a încărcăturii, protecție anti-inundații, informații display, motor Inverter și uscare prin condensare. Motorul respectiv are o durată de viață mai îndelungată și cam toate modelele performante și noi îl au.

Păreri pro și contra

Merită să o alegeți dacă aveți nevoie să uscați rapid o bluză, o cămașă sau o pereche de pantaloni. Poate că v-ați pătat din greșeală o cămașă și aveți nevoie urgent de ea în câteva ore. Singurul minus al acestui model e adâncimea de 64 cm, adică nu pate fi pusă chiar oriunde și camera trebuie să fie mai mare.

Electrolux EWW1685SWD e un model care arată foarte bine, oferă dotări speciale foarte utile și rezultatele sunt acceptabile. Se vede foarte bine din poza de sus dar și din clip că are un design elegant. Combinația de argintiu cu alb e plăcută și tot mai multe branduri optează pentru această combinație.

Lasă un comentariu