Electrolux EWW1607SWD, mașină cu uscător integrat și 1600rpm

Electrolux EWW1607SWD e un electrocasnic mulifuncțional sau 2 în 1. Este o mașină de spălat cu uscător incorporat având capacitate de 10 kilograme la spălare și 6 la uscare.
Se adresează persoanelor interesate de un aparat capabil în a face rufele curate pentru 5-7 persoane. E perfect în cazul în care nu aveți prea mult loc pentru mașină și uscător dedicat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care dispune de o capacitate mare și diferite funcții care fac aparatul economic (detectarea automată a cantității, clasa A de eficiență energetică și altele).


Specificații

Modelul EWW1607SWD e unul cu o capacitate de 10 kilograme pentru spălare și de aceea e unul foarte bun pentru o familie foarte mare ori pentru pensiune. Cu un astfel de aparat o să aveți rufele și așternuturile curate+uscate indiferent de anotimp.
Consumul energetic e unul mic întrucât are clasa A… cu un consum anual de 184 kWh.
Nu este un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 51 decibeli. Acest nivel e unul mediu pentru electrocasnice din această categorie.
Numărul de programe e unul mare, mai exact 15, iar printre acestea se numără programul pentru mătase și lână.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că se prezintă bine din punct de vedere al materialelor utilizate și economia de resurse (apă, curent, detergent).
Contra ar fi că nu are clasa A+++ de eficiență energetică, dar acest lucru e mai rar întâlnit la astfel de mașini.

Concluzii

Electrolux EWW1607SWD este un electrocasnic care poate fi utilizat în scopuri domestice cât și comerciale întrucât vine cu capabilitatea de a spăla o cantitate mare de rufe într-un timp normal și consum mic de resurse.
Despre Electrolux trebuie știut că e al doilea producător (de electrocasnice) ca mărime după Whirlpool. E un brand european cu sediul în Suedia.
Modelul de față poate fi văzut în clipul de alături.

Lasă un comentariu