Electrolux EWW1486HDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWW1486HDW e una cu motor de tip invertor, program cu aburi care reîmprospătează, uscător, program care reduce cutele pentru a fi călcate mai ușor și clasa A/B (pentru spălare/uscare). Motorul cu tehnologie Inverter face ca mașina să fie mai silențioasă, performanțele sunt mai mari și consum mai mic de energie. E normal să vină cu câteva programe de spălare suplimentare deoarece e dotat cu uscător care e destul de bun având în vedere că poate usca 6 kilograme. Capacitatea maximă e de 8 kilograme dar nu cred că sunt multe persoane care spală atâtea rufe. Prețul e justificat dar și așa sunt puțini cei care și-o pot permite. EWW1486HDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o încărcare de tip frontală clasică, adică nu e una slim, iar față de cele cu încărcare verticală e de 60 cu 60 cm. Deci ocupă la fel de mult spațiu ca una obișnuită iar dacă vă interesează să ocupe cât mai puțin spațiu, una cu încărcare superioară e soluția. Doar că acelea nu vin cu uscătoare și dotări așa de bune. Aici mă refer la capacitate de spălare de 8kg, de uscare de 6kg, centrifugare de 1400 RPM și consum energetic 1.04 kWh/6.48kWh (spălare/spălare+uscare). Pentru astfel de caracteristic, mașina a primit clasa A/B la consum energetic, A la spălare și B la centrifugare.

Ecranul LCD afișează cele mai utile informații, cum ar fi: etapele de spălare și uscare. Programele sale sunt ceva mai multe: abur cu reîmprospătare, delicate, bumbac, uscare lână, stoarcere etc. Pe partea de funcții are controlul digital, detectare spumă, amânare pornire și altele. Chiar dacă are un motor inverter, zgomotul tot nu e de neglijat în special în timpul centrifugării/stoarcerii (în special dacă o setați la 1400 RPM).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o soluție 2 în 1 foarte bună, aspect plăcut, control electronic, capacitate mare de spălare/uscare, uscătorul devine util atunci când chiar nu aveți unde să puneți rufele la uscat, motor silențios și rezultate decente având în vedere centrifugarea sa,

Minusuri: nu e accesibilă.

Concluzie

Acest Electrolux EWW1486HDW e o mașină de spălat destul de scumpă dar care are caracteristici mai mult decât satisfăcătoare. Chiar dacă consumul energetic la uscare e așa de mare, e oarecum normal pentru un aparat așa de compact și oricum ați economisit bani cumpărând un singur aparat în loc de două.

Te-ar mai putea interesa