Electrolux EWW1476HDW, mașină de spălat rufe 7 kg

Electrolux EWW1476HDW e un aparat electrocasnic performant, motiv pentru care e și puțin mai scump decât altele. Spun asta deoarece are uscător iar capacitatea de uscare maximă e de 5 kg, pe când cea de spălare e mai mare. Deci dacă nu mai vreți să umblați la rufe, puteți pune direct 5 kg de rufe și la finalizarea programelor, le scoateți doar pentru a le pune la uscat. E o mașină deosebită și care v-o recomand deoarece vă poate ajută să câștigați mai mult timp liber și poate mulți dintre voi nu aveți unde să puneți rufele pentru uscare. Chiar dacă nu e la fel de performant și eficient ca un uscător clasic, o combinație 2 în 1 e perfectă și nu ocupă atâta spațiu.

Cât despre preț, e destul de bun ținând cont că două aparate ar fi costat mai mult (cu circa 30% mai mult). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea sa se face frontal și nu veți găsi mașini cu o altfel de încărcare și să aibă și uscător. Cele cu încărcătură superioară nu au uscător incorporat și performanțele nu sunt chiar așa de mari în același preț. Face parte dintr-o serie nouă și toate cam arată la fel și mă refer atât la exterior cât și la interior (majoritatea sunt fără uscător). Cu așa dotări mi se pare normal să aibă mai multe programe – 23.

La capitolul consumul energetic are clasa A+++, care e cea mai bună de piață. Nu are sens să vă precizez cât e consumul deoarece variază de la un program la altul (centrifugare, temperatură și cantitate de rufe). La capitolul spălare (cantitate de rufe) are eficiență A care, la fel, e bună. E dotată cu Fuzzy Logic, siguranță împotriva copiilor, selector centrifugare etc.

Plusuri: arată foarte bine, nu ocupă mult spațiu, e o alegere mai ieftină (2 în 1), poate usca multe rufe, funcții de detectare a încărcăturii și are multe programe.
Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Electrolux EWW1476HDW e una dintre acele mașini care merită încercate având în vedere ce oferă și cât costă. Dacă vi se pare prea scumpă există variante cu performante mai mici și fără uscător, care pot arată la fel. Clipul de jos e cu acest model și dacă nu v-ați putu face o idee despre el în poza de sus, ei bine, ar fi cazul să vizionați și mica prezentare de jos (arată mai de aproape acel panou de control).

Te-ar mai putea interesa