Electrolux EWW126410W

Dacă vă plac maşinile de spălat electrolux şi doriţi un model cu totul speical, maşina de spălat cu uscător Electrolux EWW126410W v-ar putea fi de folos în special datorită dotărilor şi a performanţelor sale. Dacă vă gândiţi să luaţi un uscător separat şi nu doriţi un model cu uscător integrat, cea mai bună alternativă ar fi Time Manager EWF146410W. Un astfel de model Electrolux EWW126410W foarte fi considerat ca un aparat electrocasnic 2 în 1 deoarece poate spăla dar şi usca rufele. Nu e nevoie pentru o programare suplimentară atunci când doriţi o uscare a încărăturii, deci e destul de simplu de folosit. Pe lângă aceste funcţii mai are şi cea de echilibrare a încărcăturii care e foarte utilă deoarece distribuie uniform încărcătura iar ca urmare se reduse nivelul zgomotului şi vibraţiilor. Chiar dacă vine cu propriile programe de spălare, acestea pot fi modificate în funcţie de cât de murdare sunt rufele iar setările făcute sunt afişate pe ecranul digital LCD. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Tipul de încărcare e unul frontal şi capacitatea maximă de spălare e de 6 kilograme. Performanţele sunt decente pentru o viteză de centrifugare de 1200 RPM iar această viteză poate fi micşorată în funcţie de necesităţi. Electrolux EWW126410W vine cu eficienţă energetică A, la spălare A şi la centrifugare B. Consumul de energie într-un program standard e de 1.02 kwh şi care îl putem considera ca o medie. La capitolul programe vine cu prespălare, bumbac, uşor de călcat, spălare lână, sintetice, consum redus energie, spălare manuală şi câteva programe speciale (pături, mătase, clătire, stoarcere şi drenare). Deci veţi avea la dispoziţie diverse programe pentru diverse tipuri de ţesături.

Pe partea de siguranţă şi funcţii EWW126410W are sistem de clătire fără spumă, programare întărziată sau amânare pornire (aşa se numeşte la alte modele), protecţie împotriva inundaţiilor (anti-inundare), sistem de protecţie/siguranţă împotriva inundaţiilor şi copiilor. Nivelule de zgomot produs e de 62 dB care e în timpul programului de spălare.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Electrolux EWW126410W poate spăla haine care au eticheta „numai spălare manuală”, e uşor de folosit, performantă, silenţioasă, are uscător bun, poate spăla fără probleme cantităţi mari de rufe şi clase de eficienţă bune.

Minusuri: ecranul LCD e destul de mic şi deci nu poate afişa foarte multe informaţii sau setări.

Concluzie

Această maşină de spălat rufe cu uscător Electrolux EWW126410W e recomandarea mea pentru cei care caută un model compact şi bun pentru acasă care să îndeplinească mai multe sarcini (printre care se află şi uscarea hainelor).

Te-ar mai putea interesa