Electrolux EWT41266TW, mașină de spălat

Electrolux EWT41266TW e o alegere inteligentă pentru cei care vor funcție Time Manager, adică vor să modifice programul de spălare dar nu vor să afecteze rezultatele. Există modele cu Energy Saving care oferă alte avantaje însă tot pe acolo veți ajunge cu banii economisiți. Nu toate modelele oferă dotări speciale, de aceea e bine să alegeți întotdeauna ceva mai nou. Oricum, cam toate mașinile de spălat mai noi au astfel de tehnologii care măresc eficiența aparatului. Dacă nu vă place încărcarea superioară dar vreți să economisiți spațiu, atunci vă recomand un model cu încărcare frontală și design slim (adâncime mai mică – circa 45).

Pe partea de preț, pot spune că e justificat, poate că vă depășește bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Din poza de sus se poate observa că are încărcare superioară și chiar dacă designul e diferit, poate spăla destul de mult – 6 kg. Panoul de control e unul cu afișaj LCD pe care se pot observa diverse informații despre programul ales. Stoarce destul de bine rufele cu o capacitate de 1200 RPM și există modele chiar și cu 1400 RPM.

Consumul într-un program standard e de 0.78 kWh și e destul de redus de aceea are și clasa A+++. Are multe programe de spălare și sunt prezente chiar și programele speciale: mătase, clătire, sintetice, lână, delicate, sport etc.

Ca și funcții are Fuzzy Logic, programare întârziată și sistem de echilibrare a încărcăturii. Protecția împotriva inundațiilor a devenit o dotare standard care e importantă. Pe partea de design are: finisaj pe alb, panou de control funcțional cu ecran LED, cuvă din Carboran și tambur din oțel inoxidabil.

Plusuri: preț atractiv, gestionare bună a programelor de spălare, clasa A+++, destul de silențioasă, amânare pornire etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWT41266TW arată cam ca oricare alt model din seria EWT, dar există și serii alternative după cum vă ziceam mai sus. Sunt multe mașini de spălat chiar și de la alte branduri care le puteți lua în considerare dacă nu aveți un brand favorit. Ideea e că sunt mulți producători cu experiență pe piață și care merită să fie luate în considerare.

Te-ar mai putea interesa