Electrolux EWT41264TW, mașină de spălat rufe verticală

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT41264TW e una care are un panou de control diferit, o lățime ceva mai mică și o capacitate de spălare bună. Poate părea că spală destul de puțin însă e oarecum normal că doar nu e la fel de mare ca și una cu încărcare frontală. Și acele tipuri de mașini sunt de două feluri – clasice și înguste. Cele înguste au adâncime de 40 și ceva de cm, deci poate fi o alternativă la acestea dac vreți să economisiți spațiu într-un alt fel. dacă nu aveți timp pentru rufe, atunci un uscător de rufe ar putea fi de folos și puteți alege unul cu capacitate similară. Cu acel aparat puteți usca rufele fără a le mai pune la uscat.

Nu e un model care să fie foarte ieftin dar e și normal să fie așa deoarece are Time Manager și o capacitate de stoarcere bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Capacitatea maximă de încărcare a acestui model e de 6 kg și e bine să nu o depășiți. Având în vedere că are Time Manager dar și Fuzzy Logic, puteți spăla cam orice cantitate de rufe fără ca rezultatele să fie afectate. E dotată cu un ecran LCD, capacitate de centrifugare de 1200 RPM și clasa A++. Într-un program program obișnuit e undeva la 0.87 kWh și e acceptabil.

Programele de spălare sunt următoarele: mătase, cuverturi, clătire, drenare, bumbac, sintetice etc. Cu alte cuvinte, sunt destul de multe iar pe lângă programele standard are și câteva programe speciale. La capitolele funcții și siguranță are: sistem de echilibrare încărcătură, fuzzy logic și altele. Dimensiunile sale sunt cele clasice pentru un model cu încărcare verticală.

Plusuri: consum redus, e compactă, fuzzy logic, ușor de folosit, gestionare program cu Time Manager și altele.
Minusuri: la un așa preț nu are.

Această mașină Electrolux EWT41264TW e o alegere bună dacă vă interesează cât spațiu poate ocupa și nu vă interesează să spele foarte mult deoarece și așa preferați să spălați de mai multe ori pe săptămână sau pe lună.

Te-ar mai putea interesa