Electrolux EWT41262TW, mașină cu încărcare superioară

Electrolux EWT41262TW e una din multele variante cu încărcare verticală și care merită încercată deoarece mi se pare destul de reușită. Arată bine iar panoul de control e poziționat diferit față de cel al altor modele. Panoul său de control are cam toate butoanele, funcțiile necesare, dar chiar și un ecran LED. Un model cu astfel de dimensiuni e perfect pentru cei care au o locuință mică ori vor să economisească spațiu. Există mașini de spălat similare și mă refer la cele cu design slim. Având în vedere cât poate spăla, puteți alege chiar și un uscător care v-ar putea reduce din timpul pierdut cu rufele.

Dacă vă depășește cu mult bugetul, atunci ar trebuie să alegeți o altă sursă de finanțare (rate fixe, de exemplu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Această mașină e una destul de interesantă deoarece pentru dimensiunile sale are caracteristici generale bune: capacitate de 6 kg, 1200 RPM și clasa A++. Clasele de eficiență sunt oferite în funcție de caracteristicile tehnice. Poate să stoarcă destul de bine cu o centrifugare de 1200 RPM și cu siguranță există mașini cu 1400 RPM.

Consumul de energie într-un program standard e de circa 0.87 kWh deci e destul de mic. Totuși, în unele programe consumul poate fi mult mai mare. Pe partea de funcții și siguranță: sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, amânare pornire (numită și programare întârziată), protecție împotriva inundațiilor și altele.Poate fi destul de zgomotoasă însă doar în timpul centrifugării și nu și în timpul spălării. După cum se poate observa în poza de sus, lățimea aparatului e destul de mică (se compensează pe adâncime).

Plusuri: are un preț competitiv, consum mic de resurse, centrifugare bună (stoarce bine), poate spăla destul de mult, fiabilă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWT41262TW e o alegere bună dacă nu vreți neapărat un model cu încărcare frontală. Jos am pus o prezentare video a acestui model și cred că vă va fi de folos dacă vreți să faceți o alegere corectă. Cu siguranță ați văzut în trecut modele similare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Electrolux EWT41262TW, mașină cu încărcare superioară”

  1. De ce nu exista explicatiile pentru folosirea masinii de spalat in limba romana sau daca sunt unde le pot gasi?

  2. Mi-am cumparat o astfel de masina acum trei zile si ori nu stiu sa o folosesc ori are programele enorm de lungi ca durata…si cu optiunea rapid spalarea dureaza peste o ora, enorm pentru cateva tricouri ce trebuie doar reimprospatate…pe site-ul Electrolux am gasit instructiunile de utilizare dar sunt identice cu cele aflate in pachetul masinii si foarte lapidare…ma poate ajuta cineva sa descopar un program scurt?

Comentariile sunt închise.