Electrolux EWT41066TW, mașină de spălat A+++

Electrolux EWT41066TW e alegerea corectă pentru cei ce vor o mașină de spălat cu încărcare superioară a rufelor. Panoul de control e așezat ca la restul modelelor cu încărcare verticală (adică în partea superioară-spate). Dacă nu vă place forma sa, atunci puteți lua un model cu încărcare frontală și design slim, adică adâncimea sa e mai mică – undeva la 45 cm. Chiar dacă pare cam scumpă, mie mi se pare normal deoarece un aparat compact e mai greu de realizat, plus că vă ajută ajută să economisiți. Acest brand oferă multe modele interesante iar dacă nu vă place acesta, cu siguranță veți găsi altul.

dacă vreți să economisiți spațiu în locuință, ar fi cazul să optați pentru incorporabile ori aparate compacte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Mașina
Mașina

Această mașină de spălat are o capacitate de spălare de 6 kg și e bine să nu o depășiți. Are funcția Time Manager cu care se poate reduce un anumit program iar resursele sunt economisite. Deci decât să spălați mai mult decât ar trebuie, mai bine alegeți să spălați de două ori. Mai există varianta să optați pentru programe mai personalizate (în funcție de rufe).

În rest, are un ecran LCD generos, centrifugare de 1000 RPM și clasa A+++. Are o clasă de eficiență așa de bună deoarece consumul într-un program standard e de 0.78 kWh. E destul de mic ținând cont de câte rufe poate să spele și există și programe care pot să consume și mai puțin. Nu voi face o listă cu toate acele programe de spălare deoarece sunt destul de multe.

Pe partea de funcții speciale are: amânare pornire, protecție inundații, sistem de echilibrare încărcătură și fuzzy logic.

Plusuri: consum mic de energie, multe programe și funcții, design plăcut și compact.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux EWT41066TW nu e cea mai performantă mașină de spălat și nici nu putea fi în acest preț. Poate fi un ajutor important dacă nu ați mai avut o mașină de spălat ca acesta. Poate înlocui orice mașină de spălat mai veche datorită eficienței energetice (consumul e pe jumătate comparativ cu un model vechi).

Lasă un comentariu