Electrolux EWT41064TW, mașină de spălat rufe

Electrolux EWT41064TW e un model cu încărcare superioară iar performanțele sale sunt limitate și se datorează formei sale (are o lățime ceva mai mică decât restul). Poate că nu vă doriți un model cu încărcare verticală, atunci poate că o mașină de spălat slim adică cu adâncime de circa 45 cm, ar fi mai bun. Există mulți producători care oferă soluții bune pentru acasă iar prețurile sunt justificate. Modelele scumpe fie au tehnologii avansate fie au un uscător incorporat. Oricum, uscătoarele clasice sunt mai bune decât uscătoarele integrate deoarece pot usca mai mult dar și prețul e ceva mai mare. De cele mai multe ori, unii preferă să cumpere un singur aparat în loc de două.

Am pus o poză mai jos pentru a vedea cum arată dar nu diferă cu nimic față de unele modele. Mie nu mi se pare prea scump ori prea mare acest aparat ținând cont de concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

E un model cu încărcare verticală deci și panoul de control e diferit și e poziționat în altă parte. E dotată cu afișaj LED, centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 6 kg, clasa A++ și consum de energie de 0.87 kWh (aceasta ține și de programul ales). Clasele de eficiență sunt evidnete din caracteristicile sale tehnice. Ca și programe are: mătase, cuverturi, clătire, drenare, stoarcere, bumbac etc. Nu le voi enumera pe toate deoarece sunt destul de multe și multe dintre ele sunt cele standard.

Pe partea de funcții și siguranță are: sistem de echilibrare a încărcăturii, fuzzy logic, protecție împotriva inundațiilor, amânare pornire (programare întârziată) etc. Cuva e realizată din carboran iar tamburul e realizat din oțel inoxidabil.

Plusuri: oferă o eficiență energetică bună, poate spăla destul de mult, arată bine, ocupă puțin spațiu datorită formei etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWT41064TW poate fi o alternativă la un model cu încărcare frontală iar spațiul ocupat poate fi același dacă e vorba de un model slim cu încărcare frontală. Sunt modele chiar și mai performante decât acesta însă și dimensiunile sunt ceva mai mari. Depinde de fiecare utilizator, nu fiecare are.

Te-ar mai putea interesa