Electrolux EWT31276EW, mașină Time Manager

Mașinile de spălat cu încărcare verticală sunt adresate celora care nu au prea mult spațiu pe acasă, iar un model care mie îmi place e acest Electrolux EWT31276EW. Nu doar că are un preț bun Vezi prețul special de azi », ci are și clasa A++ de eficiență energetică. Această clasă o să te ajute în principal să beneficiezi de facturi la curent mai mici.

Alături am pus o poză pentru a-ți face o părere despre acest model, iar dacă te interesează alte detalii atunci te sfătuiesc să citești specificațiile de mai jos. Dacă nu vezi prea bine atunci trebuie știut că are un panou de comandă foarte simplu.

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o viteză de centrifugare de 1200 rotații, cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme și cu consumul mic de resurse. Acest consum mic de apă și curent e datorat în principal și faptului că vine cu Fuzzy Logic (acea tehnologie revoluționară care te ajută să economisești resurse prin simplul fapt că aparatul are niște senzori care detectează cantitatea de rufe și în funcție de aceasta își adaptează apa și altele).
Are și caracteristica Time Manager care presupune că îți oferă posibilitatea de a seta timpul în funcție de 8 opțiuni. Asta deoarece niciun program nu o să poată estima cât trebuie spălate hainele.

Printre lucrurile care le vei aprecia la acest model se numără faptul că poate spăla multe rufe, că e foarte eficientă, că-i realizată din materiale de calitate și prețul de achiziție incredibil de mic.
Ca minusuri nu prea are ce să-i găsesc deoarece chiar e un model perfect… zic eu. Poate că ar fi fost interesant dacă ar fi avut ceva similar Eco Bubble.

Deci, dacă vrei un aparat electrocasnic care să-ți spele eficient rufele atunci acest model marca Electrolux e unul foarte bun. Dacă nu ai prea multe detalii despre brand atunci trebuie știut că brandul Electrolux e al doilea la nivel mondial, după Whirlpool. Cel mai tare e faptul că vorbim despre un producător european localizat în Suedia.

Te-ar mai putea interesa