Electrolux EWT31264TW, mașină de spălat rufe 6 kg

Electrolux EWT31264TW e o alegere care va ocupa puțin spațiu deoarece dimensiunile aparatului sunt destul de reduse. Spun asta deoarece are o lățime doar de 40 cm, dar adâncimea sa e una de 60 cm. E o alegere bună deoarece și prețul mi se pare destul de bun iar pentru cei ce vor performanțe mai mari, adică o centrifugare mai mare ori o capacitate de încărcare superioară. Sunt mașini care pot spăla până la 10 kg de rufe dar prețul e ceva mai diferit. Există mai multe feluri de mașini, aceasta fiind una destul de echilibrată adică performanțe decente, are câteva tehnologii utile și preț atractiv.

Dacă vi se pare și așa destul de scumpă, puteți alege una fără Time Manager ori cu capacitate de încărcare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea se face în partea superioară unde se află ți panoul de control. Pe acel panou se pot observa diverse opțiuni, dar și un buton pentru selectarea programului dorit. Ecranul LED poate oferi destule informații utile, cum ar fi timpul rămas până la finalizare. La capitolul centrifugare are 1200 RPM care oglindește capacitatea sa de stoarcere iar rezultatele sunt acceptabile.

Capacitatea maximă suportată e 6 kg dar se pot spăla mai puține rufe cu Fuzzy Logic și Time Manager. Ambele sunt tehnologii noi dar care la alte branduri poartă alte denumiri. Clasa de eficiență energetică e A+ și care nu e cea mi bună dar pare suficientă pentru ca acel consum într-un program obișnuit să fie de 1.02 kwh. Celelalte clase de eficiență sunt și ele bune: A la spălare și B la centrifugare. Programele de spălare sunt următoarele: bumbac, jeans, lână, sintetice, consum redus, mătase/perdele, delicate și sport. Deci ar fi bine să sortați rufele pentru a obține cele mai bune rezultate iar programele speciale nu sunt așa de multe.

E dotat cu sistem de echilibrare a încărcăturii, detectare încărcătură și ajustare program – Fuzzy Logic, protecție împotriva inundațiilor, ecran care afișează etapa programului de spălare, programare întârziată etc ( la alte modele se numește amânare pornire program).

Plusuri: consum mic, număr suficient de programe, arată bine, e îngustă, tehnologii avansate care reduc consumul și Time Manager.
Minusuri: nu prea sunt.

După cum se și numește, Time Manager poate gestiona timpul de spălare a unui program, reducând unii parametri pentru a nu se consuma prea multe resurse. Deci, Electrolux EWT31264TW poate fi o alegere bună iar dacă dispuneți de mai mult spațiu de depozitare, un model cu încărcare frontală ar fi prefect.

Te-ar mai putea interesa