Electrolux EWT31064TW, mașină de spălat Time Manager

Dacă îți plac mașinile de spălat de la Electrolux atunci îți recomand Electrolux EWT31064TW și asta deoarece ocupă puțin spațiu, are funcția Time Manager și funcția Fuzzy Logic. La puțin peste 1000 lei nici nu cred că vrei mai mult de la o mașină, aceasta având cele mai utile funcții și tehnologii de pe piață… după cum ai văzut mai sus.
Eu aș recomanda un astfel de aparat cuiva interesat de o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală care să coste puțin și să fie performantă în spălat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani avem parte de un aparat care are clasa A+ de eficiență energetică și o capacitate a cuvei de 6 kilograme. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă cuva aparatului, iar dacă vreți mai multe detalii vizuale atunci vă recomand clipul postat la final deoarece este un excelent preview.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest aparat are o capacitate medie de 6 kg, 1000 de rotații la partea de centrifugare și un consum foarte mic de curent… motiv pentru care are clasa A+ de eficiență energetică. Funcțiile speciale care trebuie neparat menționate sunt cea Fuzzy Logic, dar și Time Manager. Prima are legătură cu consumul de resurse deoarece mașina detectează automat cât de încărcată e cuva și astfel își adaptează consumul de resurse. Iar, a doua are legătură cu timpul, mai exact vă lasă să setați cum vreți timpul deoarece dvs știți cel mai bine cât de murdare sunt rufele.

Lucrurile care sunt atuuri ale acestui model sunt prețul, economia mare de resurse care o face (se va vedea la facturile de utilități) și ușurința în utilizare. Nu era rău dacă avea o viteză mai mare de centrifugare, dar viteza curentă e specifică mașinilor verticale.

Concluzia mea referitoare la modelul de față e că-și merită banii, fiind un model premium. Dotările cu care vine le găseai doar pe modelele peste 2000 lei, dar se pare că Electrolux a decis să ofere un produs la un excelent raport preț/calitate.
După cum ziceam mai sus, din clipul alăturat se poate vedea cum arată aparatul. Păcat că e în ungurește, dar decât nimic e bine și așa.

Te-ar mai putea interesa