Electrolux EWT1376HLW, mașina de spălat rufe 7 kg

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1376HLW e una cu încărcare superioară și e ceva mai scumpă decât restul. Dacă nu aveți nevoie neapărat de un model cu design compact, în același buget puteți lua un model clasic care poate fi mai ieftin (dacă ținem cont de aceleași caracteristici) ori la fel de scump (dacă vreți ceva mai performant). Oricum, un aparat electrocasnic compact și nou nu poate fi la fel de ieftin ca unul vechi. Aparatele mai noi au un consum foarte redus de energie. Designul său e același ca la restul modelelor EWT doar că acesta prezintă și Time Manager. E o funcție care reduce din programul de spălare fără a afecta rezultatele.

Prețul acestui aparat nu e chiar la îndemâna oricui și e justificat de dotările sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Încărcarea acestui model se face în partea superioară dar să nu se depășească cantitatea de 7 kg. Panoul de control e prevăzut cu un ecran LCD, destule funcții, programe și opțiuni. Centrifugarea sa e una decentă – 1300 RPM, iar clasa A+++ e cea mai bună de pe piață pentru această categorie de mașini. Consumul energetic e de 0.98 kWh într-un program standard și mi se pare ok pentru specificațiile sale.

Pe partea de programe are: rapid, cuverturi, clătire, stoarcere, bumbac, jeans et. Sunt destul de multe și cred că veți găsi de fiecare dată programul ideal (sunt 14 programe). La capitolele siguranță și funcții are: programare întârziată, protecție inundații, fuzzy logic, echilibrare încărcătură etc. Spre deosebire de mașinile obișnuite, acesta are o lățime de circa 40 cm și adâncime de 60 cm.

Plusuri: destul de performantă pentru dimensiunile sale, suficiente dotări, nu ocupă mult spațiu și consum redus de energie.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Electrolux EWT1376HLW e un aparat destul de reușit și personal nu mi se pare foarte scump ținând cont de cât consumă, designul compact și fiabilitate. Jos am pus o prezentare video a acestui model și astfel vă puteți face o idee despre cum arată acest model. Deci dacă nu ați văzut acest model sau unul din aceeași serie EWT, puteți să-l vizionați.

Te-ar mai putea interesa