Electrolux EWT1366HDW, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1366HDW e un cu motor de tip Inverter adică prezintă performanțe ridicate, consum mic și zgomot redus. Deci oferă câteva avantaje de luat în considerare având în vedere că e un model compact – cu încărcare verticală. Aș mai adăuga faptul că motorul vine cu o garanție de 10 ani care e binevenită. Arată identice cu restul modelelor însă caracteristicile sale tehnice diferă. Aici mă refer la clasa A+++, centrifugarea de 1300 rotații pe minut și la capacitatea de 6 kilograme. E genul de mașină de spălat care ocupă puțin spațiu iar încărcare ei e ceva mai simplă (se face prin partea superioară). Acest model EWT1366HDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Panoul de comandă
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Are o clasa A de eficiență la spălare oglindește capacitate de spălare de 6 kg. Centrifugarea de 1300 RPM e decentă astfel a primit o clasă B la stoarcere, iar la consumul energetic are A+++. Programele de spălare sunt importante deoarece sunt persoane care doresc să sorteze rufele pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel, are: program rapid – 14 minute, bumbac, sintetice, lână, programe cu abur (ideale pentru călcare mai ușoară) etc. Pe partea de funcții are: fuzzy logic, programe întârziată, ecran LCD și time manager.

Time Manager e o funcție care scurtează programul dar nu afectează rezultatele. E ideală atunci când vă grăbiți și nu vreți să întrerupeți programul. Fuzzy Logic e o altă funcție automată care adaptează programul în funcție de încărcătură (deci puteți spăla cât doriți dar fără a depăși cantitatea maximă).

Motorul său e unul de tip invertor și prezintă câteva avantaje care le-am menționat anterior. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite: o lățime de 40 cm și o adâncime de 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe ridicate pentru o mașină cu încărcare superioară, consum mic de energie, arată foarte bine, mai silențioasă decât multe modele și e ușor de folosit.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Electrolux EWT1366HDW e recomandarea mea de la acest producător și în special dacă nu vreți una cu încărcare frontală. Alternative la acesta sunt multe iar o recomandare poate fi una cu Eco Bubble de la Samsung cu încărcare frontală și de tip Slim (adâncime de 45 cm). Jos poate fi vizionată o prezentare a sa pentru a vedea cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa