≡ Meniu

Electrolux EWT1366HDW, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1366HDW e un cu motor de tip Inverter adică prezintă performanțe ridicate, consum mic și zgomot redus. Deci oferă câteva avantaje de luat în considerare având în vedere că e un model compact – cu încărcare verticală. Aș mai adăuga faptul că motorul vine cu o garanție de 10 ani care e binevenită. Arată identice cu restul modelelor însă caracteristicile sale tehnice diferă. Aici mă refer la clasa A+++, centrifugarea de 1300 rotații pe minut și la capacitatea de 6 kilograme. E genul de mașină de spălat care ocupă puțin spațiu iar încărcare ei e ceva mai simplă (se face prin partea superioară). Acest model EWT1366HDW are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Din față

Din față

Panoul de comandă

Panoul de comandă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Are o clasa A de eficiență la spălare oglindește capacitate de spălare de 6 kg. Centrifugarea de 1300 RPM e decentă astfel a primit o clasă B la stoarcere, iar la consumul energetic are A+++. Programele de spălare sunt importante deoarece sunt persoane care doresc să sorteze rufele pentru a obține cele mai bune rezultate. Astfel, are: program rapid – 14 minute, bumbac, sintetice, lână, programe cu abur (ideale pentru călcare mai ușoară) etc. Pe partea de funcții are: fuzzy logic, programe întârziată, ecran LCD și time manager.

Time Manager e o funcție care scurtează programul dar nu afectează rezultatele. E ideală atunci când vă grăbiți și nu vreți să întrerupeți programul. Fuzzy Logic e o altă funcție automată care adaptează programul în funcție de încărcătură (deci puteți spăla cât doriți dar fără a depăși cantitatea maximă).

Motorul său e unul de tip invertor și prezintă câteva avantaje care le-am menționat anterior. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite: o lățime de 40 cm și o adâncime de 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe ridicate pentru o mașină cu încărcare superioară, consum mic de energie, arată foarte bine, mai silențioasă decât multe modele și e ușor de folosit.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Electrolux EWT1366HDW e recomandarea mea de la acest producător și în special dacă nu vreți una cu încărcare frontală. Alternative la acesta sunt multe iar o recomandare poate fi una cu Eco Bubble de la Samsung cu încărcare frontală și de tip Slim (adâncime de 45 cm). Jos poate fi vizionată o prezentare a sa pentru a vedea cât de bine arată:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu