Electrolux EWT136641W

O mașină de spălat bună nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie, iar un model foarte bun este mașina de spălat rufe Electrolux EWT136641W. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și chiar dacă e mare trebuie spus că o să vă recuperați banii pe timpul utilizării sale deoarece are clasa energetică A+++ (nu am greșit cu plusurile), iar capacitatea de încărcare e una de 6 kilograme, adică numai bună pentru familiile medii înspre mari.

Poze

EWT136641W e de culoare albă și se poate vedea că e un aparat cu încărcare verticală. Acest lucru nu e un dezavantaj, adică faptul că se încarcă vertical, ci un avantaj deoarece ocupă puțin loc în baie și din această cauză o să aveți o baie mari mare… oarecum. Vine și cu un ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații cu privire la aparat și la stadiul spălării hainelor.

Aparatul

Specificaţii tehnice

EWT136641W are niște detalii tehnice de invidiat dacă e să comparăm ce poate face acest model cu alte modele de mașini verticale. Clasele de eficiență sunt foarte bune, iar la centrifugare are doar B, însă sunt de părere că 1300 rotații sunt suficiente pentru o spălare ca la carte. Consumul de curent e foarte mic deoarece într-un program standard are un consum 0,78 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un cadou (detergent Persil), dar acest cadou este o ofertă limitată care poate expira în orice moment; e un electrocasnic bun pentru familii medii înspre mari și de aceea cred că am putea considera aparatul ca fiind unul XXL, oarecum; fiabilitatea e ok și acest lucru trebuie mulțumit în parte brandului, dar și garanției standard care poate fi extinsă așa încât să beneficiem de un adevărat produs de îndelungă folosință cu o garanție îndelungă.
Contra: prețul e cam mare însă banii sunt recuperați pe parcursul utilizării ei dacă o utilizați de cel puțin o dată pe săptămână.

Concluzie

Nu am ce să-i reproșez acestui model deoarece are multe funcții și sisteme care te ajută să speli haine eficient și rapid. Utilizarea nu e deloc complicată și poate la acest fapt contribuie amplasarea eficientă a ecranului și a panoului de comandă. Dacă nu vă descurcați cu butoanele atunci v-aș recomanda să folosiți de manualul de utilizare al aparatului în sensul că poate fi citit pentru a afla mai multe detalii.

Te-ar mai putea interesa