Electrolux EWT136551W

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT136551W e una dintre modelele premium ale acestui producător deoarece vine cu funcție/tehnologie SteamSystem. E o tehnologie nemaiîntâlnită la astfel de electrocasnice și care vă scutește de călcatul rufelor. Deasemenea are caracteristici speciale ca: clasa A+, centrifugare de 1300 RPM, distribuire uniformă detergent și Fuzzy Logic. Această ultimă funcție poate detecta automat încărcătura și astfel vă ajută să scutiți câțiva bani prin reducerea timpului de spălare, a detergentului și a apei.  Se poate observa din imaginea de jos că are dimensiuni reduse și panoul de control e foarte bine realizat. Astfel că e ușor de folosit și veți ști de fiecare dată ce opțiune va trebui aleagă. Faptul că are un ecran generos, puteți viziona diverse informații și seta ușor diverși parametri. EWT136551W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Panoul

Specificații tehnice

Poate spăla până la 6 kilograme de rufe iar pentru că are Fuzzy Logic, puteți spăla cât doriți dar cu condiția să nu depășiți limita de 6kg. Încărcarea sa se face în partea superioară motiv pentru care dimensiunile sale sunt decente (e mai îngustă decât cele cu clasice cu 20 cm). Eficiența energetică A+ e foarte importantă în special că are un consum de numai 1.02 kWh. Celelalte clase de eficiență sunt A și B pentru spălare, respectiv centrifugare. Ecranul LCD poziționat în partea dreptă-sus e foarte important pentru un aparat așa de funcțional și avansat, deoarece ușurează folosirea sa.

Aveți ales între diverse programe de spălare: bumbac, ușor de călcat, spălare manuală, delicate etc. Pe partea de funcții și siguranță, Electrolux EWT136551W are: siguranță împotriva copiilor, Fuzzy Logic, SteamSystem, programate întârziată dar și altele. Ecranul LCD poate afișa informații precum timpul rămas și etapa de spălare. E suficient de silențioasă în timpul spălării dar și în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit, puteți spune adio călcatului cu acea funcție specială, ecran LCD generos, arată bine și nu ocupă mult spațiu.

Minusuri: cred că prețul.

Concluzie

Acest model numit Electrolux EWT136551W e o recomandare în special dacă vă doriți să economisiți spațiu deoarece nu aveți o locuință mare. Dar cu siguranță vreți să faceți o alegere bună în acest buget și de aceea vă pot recomanda chiar și un model de la Samsung cu Eco Bubble. Există alternative bune și la alți producători, însă dacă vă palce acest model atunci vă invit să urmăriți mica prezentare a mașinii mai jos:

Te-ar mai putea interesa