Electrolux EWT135210W

Mașina de spălat Electrolux EWT135210W este un electrocasnic cu preț mediu pentru gospodăriile care au nevoie de o mașină de spălat mică (să ocupe puțin spațiu deoarece capacitatea cuvei e normală de 5,5 kilograme). Ar fi utilă unei familii cu undeva până la patru persoane.

Cei care sunt obsedați de consumul de curent trebuie să știe că mașina e în clasa energetică A+ și are numeroase funcții care îi vor lua din griji, iar una dintre aceste funcții utile e Time Manager. Puteți seta ca ciclul de spălare să pornească cu câteva ore mai târziu (de exemplu cu 3, 6 sau 9 ore). Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Preţul depinde în general de promoțiile magazinelor. Dacă vreți să o luați mai ieftin și așteptați să se ieftinească atunci trebuie să știți că probabil nu se va ieftini deoarece EWT135210W e un model popular și mai mult ca sigur că magazinele vor ține la preț.

Poze

Ușa
Cuva

Specificaţii tehnice

Electrolux EWT135210W este un electrocasnic cu încărcare superioară sau verticală (ca EWB105205W) și asta însemnă că o să aveți ceva mai mult spațiu liber în baie sau în locația unde țineți electrocasnicul. La clase de eficiență stă foarte bine deoarece la consum de curent stă foarte bine (clasă de eficiență energetică A+), la spălare stă bine (clasa A de eficiență la spălare), iar la centrifugare stă decent deoarece e poziționată în clasa B datorită celor 1300 rotații. Este eficient energetic deoarece într-un program standard consumă undeva la 0,93 kwh ceea ce nu e mult și se încadrează în limitele clasei A+.

Vine cu o mulțime de programe printre care și unul care are un consum redus de energie. Alte funcții speciale sau de protecție ar fi cel împotriva producerii de inundații și cel de pornire întârziată amintit la început.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e un electrocasnic gălăgios deoarece produce 77 decibeli la centrifugare și 57 la spălare, nu costă mult și are case de eficiență bune.
Contra: nu am nimic de spus contra achiziției.

Concluzie

Electrolux EWT135210W e un electrocasnic de firmă și te asigur că nu o să regreți achiziția lui deoarece e unul dintre cele mai vândute, deci e foarte popular. Modelul de față arată similar celui din clip. Știu că video review-ul e în ungurește, dar poate înțelegeți ceva.

Te-ar mai putea interesa