Electrolux EWT1276ELW, model vertical de 7kg

Mașinile de spălat cu încărcare verticală sunt destinate în general celora care vor mai mult spațiu, iar un astfel de model e Electrolux EWT1276ELW care are o lățime de doar 40cm. În acest fel beneficiem de un aparat cu eficiență energetică A+++ care ocupă puțin loc și spală bine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e compact prin dimensiunile sale de 60x40x89 cm (AxLxÎ cm). Brandul e unul foarte cunoscut, fiind vorba despre unul european, mai exact suedez.
Din poza de alături puteți vedea că e un aparat care e foarte compact, iar panoul de comandă e unul minimal.


Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EWT1276ELW e unul dotat cu Fuzzy Logic, adică are capacitatea de a detecta cantitatea, iar în funcție de aceasta să adapteze resursele. În acest fel facem economii de resurse (curent, apă, timp).
E un aparat ușor de folosit, iar pentru deschiderea ușii are SoftAccess, adică un buton dedicat pentru deschidere. Utilizarea unui astfel de aparat e foarte comodă.
Consumul energetic e minuscul, iar din cauza aceasta are clasa A+++ cu un consum de 0,95 kWh în program standard. Anual are un consum energetic de 175 kWh.
Capacitatea de 7 kilograme face aparatul unul numai bun pentru o familie formată din 4-5 persoane.
Singurul dezavantaj ar fi cel de cost deoarece are un preț ușor cam mare, dar e compensat de consumul energetic mic și de faptul că nu ocupă mult loc.

Verdict

Pentru cei interesați de un electrocasnic compact și care să fie eficient energetic recomand modelul de față. Pe piață mai există astfel de aparate însă acesta se diferențiază prin Fuzzy Logic, eficiența energetică A3+ și fiabilitatea excelentă.
Fiind un produs fabricat în UE o să vedeți diferența de calitate. Dacă vreți mai multă garanție atunci acest lucru poate fi realizat prin extinderea cu unul sau doi ani în plus… față de cei 2 ani pe care-i are deja.

Te-ar mai putea interesa