≡ Meniu

Electrolux EWT1266TDW, mașină spălat rufe A++

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1266TDW e una cu încărcare verticală și funcție inteligentă de scurtare a programului de spălare – Time Manager. E una din recomandările mele în acest buget deoarece e o alternativă bună la modelul cu eficiență A++, deoarece e mult mai ieftină. Dacă nu o folosiți des, nu văd de ce ați da bani în plus pentru un consum ceva mai redus. În caz contrar, eficiența energetică e o caracteristică de luat în considerare pentru cei care spală des (o dată la 3-4 zile). Pe scurt, acest model aduce o capacitate maximă de 6 kilograme, centrifugare de 1200 RPM și ecran LCD. Modelul EWT1266TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Panoul de control

Specificații tehnice

Capacitatea sa se situează la maxim 6 kilograme dar datorită funcțiilor sale, puteți spăla și mai puține rufe cu aceleași rezultate. Clasele de eficiență pentru acest model corespund cu caracteristicile tehnice ale sale: are clasa energetică A++ la un consum de 1.02 kwh, clasa la centrifugare B la 1200 RPM și clasa A la stoarcere. Deci nu excelează la toate capitolele dar la un așa preț mi se pare destul de eficientă.

Electrolux EWT1266TDW e dotată cu un ecran LCD destul de mare pe care se pot observa etapa de spălare, diverși parametri aleși etc. Lista cu programele e destul de bună deoarece nu-i lipsește nici unul din cele standard: delicate, sport, lenjerie, sport, bumbac, jeans și altele. Deci veți avea un program de spălare pentru diferite tipuri de țesături. Pe partea de siguranță și funcții are: fuzzy logic, programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor și echilibrare încărcătură. Nu ocupă mai mult spațiu decât o mașină de tip slim cu încărcare frontală dar încărcare sa e verticală iar panoul de control e în partea superioară.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model care ocupă puțin spațiu deoarece are o lățime de 40 cm, consum de energie decent, funcții inteligente care adaptează programul de spălare, puteți programa pornirea mașinii și e ușor de folosit.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EWT1266TDW e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră deoarece poate fi de folos iar rezultate sunt acceptabile. Dacă mai țineți la vechea mașină, e timpul să renunțați la în favoarea unui model cu consum mic și care are un design foarte simpli și elegant. Jos se poate vedea o prezentare a unei mașini care arată ca și modelul de sus:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu