Electrolux EWT1266TDW, mașină spălat rufe A++

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1266TDW e una cu încărcare verticală și funcție inteligentă de scurtare a programului de spălare – Time Manager. E una din recomandările mele în acest buget deoarece e o alternativă bună la modelul cu eficiență A++, deoarece e mult mai ieftină. Dacă nu o folosiți des, nu văd de ce ați da bani în plus pentru un consum ceva mai redus. În caz contrar, eficiența energetică e o caracteristică de luat în considerare pentru cei care spală des (o dată la 3-4 zile). Pe scurt, acest model aduce o capacitate maximă de 6 kilograme, centrifugare de 1200 RPM și ecran LCD. Modelul EWT1266TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Electrolux EWT1066TDW 1
Așa arată
Electrolux EWT1066TDW 2
Panoul de control

Specificații tehnice

Capacitatea sa se situează la maxim 6 kilograme dar datorită funcțiilor sale, puteți spăla și mai puține rufe cu aceleași rezultate. Clasele de eficiență pentru acest model corespund cu caracteristicile tehnice ale sale: are clasa energetică A++ la un consum de 1.02 kwh, clasa la centrifugare B la 1200 RPM și clasa A la stoarcere. Deci nu excelează la toate capitolele dar la un așa preț mi se pare destul de eficientă.

Electrolux EWT1266TDW e dotată cu un ecran LCD destul de mare pe care se pot observa etapa de spălare, diverși parametri aleși etc. Lista cu programele e destul de bună deoarece nu-i lipsește nici unul din cele standard: delicate, sport, lenjerie, sport, bumbac, jeans și altele. Deci veți avea un program de spălare pentru diferite tipuri de țesături. Pe partea de siguranță și funcții are: fuzzy logic, programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor și echilibrare încărcătură. Nu ocupă mai mult spațiu decât o mașină de tip slim cu încărcare frontală dar încărcare sa e verticală iar panoul de control e în partea superioară.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model care ocupă puțin spațiu deoarece are o lățime de 40 cm, consum de energie decent, funcții inteligente care adaptează programul de spălare, puteți programa pornirea mașinii și e ușor de folosit.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EWT1266TDW e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră deoarece poate fi de folos iar rezultate sunt acceptabile. Dacă mai țineți la vechea mașină, e timpul să renunțați la în favoarea unui model cu consum mic și care are un design foarte simpli și elegant. Jos se poate vedea o prezentare a unei mașini care arată ca și modelul de sus:

Te-ar mai putea interesa