Electrolux EWT1266EDW

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Time Manager Electrolux EWT1266EDW e un model premium deoarece vine cu o eficiență deosebită, multe caracteristici utile și fiabilitate superioară. Costă mediu, având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care e foarte economic deoarece are clasa de eficiență A++ datorată consumului de 0.96 kwh într-un program standard.

Poze

Modelul acesta de EWT1266EDW arată foarte bine, iar acest lucru poate fi observat din pozele de alături cât și din preview-ul de la final. E un model compact de culoare albă, iar panoul de control e unul foarte modern și ușor de folosit în același timp. Dimensiunile aparatului sunt compacte și de aceea mașinile de spălat verticale sunt preferate de cei care nu prea au așa de mult loc pentru un astfel de aparat.

Din față
Din față
Panoul de comandă
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Modelul acesta e un Time Manager, iar asta înseamnă că o să vă economisească din timp datorită eficienței sale. Viteza de centrifugare e numai bună deoarece e de 1200 rotații, iar asta corespunde clasei B. Deoarece cuva are o capacitate peste medie de 6 kilograme, aparatul poate fi considerat ca fiind unul XL, iar acest lucru vă ajută să spălați mai puțin pentru că puteți încărca mai multe haine în ea.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu Fuzzy Logic (reglare a resurselor în funcție de cât de încărcată e cuva cu rufe); consumă puțin curent și dacă vi se pare că prețul e ceva mai mare atunci trebuie știut că pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece consumul e mult mia mic decât la modele similare; e un adevărat produs de îndelungă folosință, iar acest lucru e confirmat de garanția standard de 2 ani care poate fi mărită contra cost până la maxim 4 ani (mai multe informații aici).
Contra: nimic.

Concluzie

Nu pot decât să recomand acest model deoarece are un consum mic de resurse, costă modic, iar eficiența sa e peste medie (consum curent, apă, timp etc). E foarte ușor de folosit, iar pentru a vă convinge de acest lucru vă recomand vizionarea clipului în care se prezintă principalele facilități ale aparatului și modul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa