Electrolux EWT1264ILW, model vertical cu eficiență energetică deosebită

Electrolux EWT1264ILW e o mașină de spălat dotată cu încărcare verticală și se adresează persoanelor care nu vor să se aplece când pun rufe la spălat ori care nu au prea mult spațiu pentru o mașină normală. Mașinile verticale ocupă mai puțin spațiu deoarece ușa se deschide în sus, iar dimensiunile sunt 40x89x60.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar datorită eficienței energetice deosebite acest aparat ne ajută să ne recuperăm în timp banii dați pe el. Din imaginea de alături puteți vedea că e un aparat de culoare albă cu un panou de comandă minimal.


Caracteristici

Are o eficiență energetică deosebită grație clasei A+++ (consumul anual de energie fiind de 150 kWh). Nici consumul de apă nu e mare deoarece pe an consumă 8990 litri.
Cel mai mic consum energetic se realizează la programul Bumbac 40 încărcare 1/2 și e de 0,48 kWh. În mod oprit și inactiv având un consum de 0,48 W.
Nu e un aparat zgomotos întrucât la spălare are 57 decibeli, iar la stoarcere (centrifugare) 76.
Poate că sunteți interesați și de detalii tehnice precum greutate și lungime cablu. Acestea sunt 58kg și lungime de 1,65m.
Capacitatea de încărcare de 6 kilograme e una medie, dar suficientă pentru o familie formată din 4-5 persoane.
Stoarcerea se realizează foarte bine la o viteză maximă de 1200 rotații, iar în acest fel uscarea va dura mai puțin.
Probabil că cel mai util lucru la acest model e Fuzzy Logic, adică o caracteristică despre care putem spune că permite adaptarea resurselor în funcție de încărcarea mașinii.

Avantaje

Recomand acest model deoarece are integrate facilități care ajută mediul înconjurător și buzunarul nostru prin realizarea de economii suplimentare. Aceste facilități ar fi Fuzzy Logic și clasa A+++. Eu apreciez foarte mult Fuzzy Logic deoarece ne ajută să facem economii substanțiale atunci când nu avem haine cât să umplem cuva.

Concluzii

Pentru cineva interesat de un aparat fiabil recomand unul de la brandul Electrolux. Acesta e unul european, mai exact localizat în Suedia, iar aparatele comercializate de aceștia îndeplinesc cerințele clienților și ale CE.

Te-ar mai putea interesa