Electrolux EWT1262TDW, mașina Time Saver

Electrolux EWT1262TDW e un model Time Saver de mașină de spălat rufe cu încărcare verticală care e foarte bună pentru cei care nu au mult loc și vor un aparat capabil, dotat cu cele mai noi tehnologii. Astfel, modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care are Fuzzy Logic, un zgomot mic la spălare și clase de eficiență foarte bune.

Aspect

E de culoare albă, iar panoul de comandă e localizat superior în spate. Panoul conține butoane mari și un display care afișează diferite informații, cum ar fi informațiile privitoare la etapa de spălare. După cum ziceam în introducere, aparatul nu e deloc mare, fiind destinat unei familii normale deoarece poate spăla undeva până la 6 kilograme de rufe.

De sus
Ecranul

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e unul care-ți va economisi mult din timp deoarece are tehnologii de top incorporate. Din această cauză are clasa de eficiență energetică A+, iar la spălare e A. Nu stă la fel de bine la centrifugare deoarece e B (clasa), dar tot e destul de ok.
Consumul de curent și apă e mic, atât într-un program normal cât și unul scurt deoarece vine cu Fuzzy Logic care e o reglare automată a consumului. Mai nou, cei care sunt în căutarea unei noi mașini sunt preocupați dacă aparatul are sau nu această caracteristică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; dispune de Fuzzy Logic care presupune că dacă puneți mai puține rufe în mașină atunci aparatul o să se adapteze și va consuma mai puține resurse, adică proporțional cu cantitatea de resurse; are numeroase programe, printre care a; menționa cel de pornire întârziată despre care pot spune că eu nu-i văd nicio utilitate (în alte țări curentul e mia ieftin în unele perioade de zi și astfel funcția e utilă acolo, dar în România…).
Contra: clasa de eficiență energetică putea fi A+++.

Concluzie

Acest model e unul care și-a făcut apariția în magazinele online românești pe la începutul anului 2013 și ne încântă cu o eficiență deosebită, puțin spațiu ocupat și cu o garanție de minim 2 ani. Sunt conștient că nu v-ați dat seama cum arată și de aceea vă propun să vizualizați preview-ul de alături care e la un model foarte similar.

Te-ar mai putea interesa