Electrolux EWT1262IFW, mașină de spăla cu încărcare prin partea de sus

Modelul Electrolux EWT1262IFW e mult diferit față de cel clasic cu ușă frontală și se vede că panoul de control e în partea superioară spate. Aceasta are o lățime de 40 cm și o încărcați cu rufe prin partea de sus, deci e perfectă pentru camerele înguste. Performanțele sunt limitate de dimensiunile sale, însă sunt satisfăcătoare pentru cei care nu spală multe rufe sau poate o faceți mai des. Arată bine pe alb, astfel ecranul digital iasă bine în evidență și pe el se poate observa anumite informații. Butonul pentru selectarea programului nu se mai află în partea centrală și e puțin mai în dreapta pentru că lățimea aparatului e de 40 cm la acest tip de mașină.

Discutăm de un brand care oferă aparate fiabile și competitive, doar că cele cu încărcare superioară sunt mai scumpe decât cele cu încărcare frontală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de curent e destul de redus, în special dacă folosiți programe rapide sau cu centrifugare redusă. Alegerea programului trebuie să țină cont de țesătură și gradul de murdărie. Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt următoare: capacitatea maximă de 6 kg, centrifugarea de 1200 rpm și clasa A++.

Nu toți producătorii oferă astfel de modele și sunt variante chiar mai performante dacă vă permite bugetul. Cu alte cuvinte, sunt variante cu ceva mai multe dotări care poate vă vor fi de folos.

Păreri pro și contra

Aparatul are un design compact, iar performanțele sunt destul de bune pentru că discutăm de un model recent lansat. Clasa energetică A++ se reflectă în consumul de energie, iar acesta diferă de la un program la altul. Un număr diversificat de programe de spălare vă ajută să obțineți rezultate mai bune pentru anumite țesături sau poate rufele nu sunt chiar atât de murdare. E ceva mai zgomotoasă .

Electrolux EWT1262IFW e un aparat interesant și care se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Majoritatea utilizatorilor aleg modelele cu încărcare frontală datorită performanțelor mai mari și nu sunt interesați de dimensiunile aparatului. Totuși, chiar și acelea pot fi compacte dar nu chiar ca și varianta de sus.

Te-ar mai putea interesa