Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EWT1262EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1262EDW e un model cu încărcare verticală, deci are o lățime de doar 40 cm. Deasemenea, prezintă funcția Time Manager care e foarte utilă atunci când sunteți nevoiți să scurtați programul din diverse motive. Acesta nu va sări peste unele etape și astfel rezultatele nu vor fi afectate sau compromise. Din păcate nu o veți găsi pe mașinile altor producători ci doar pe cele Electrolux. Indiferent că e cu încărcare verticală ori frontală, poate dispune de această funcție sau chiar și de tehnologia Energy Saving (economisește energie). Consum de energia a acestui model e redus având în vedere clasa de eficiență energetică. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Poate fi ușor confundată cu alte modele deoarece designul folosit e același, doar unele caracteristici și funcții diferă. Ecranul LCD e foarte util deoarece afișează informații utile iar alegerea programului e ușor și se face prin intermediul acelui buton din partea stângă.

Așa arată

Panoul de control

Specificații tehnice

Capacitate de încărcare maximă e de 6kg și e indicat să nu o depășiți. Și așa nu cred că e cazul deoarece e o capacitate mare pentru o familie, dar e bine să fie prea mică deoarece nu veți spăla de două ori ci o singură dată pe săptămână. Mai există varianta sortării rufelor pentru rezultate mai bune, iar cantitatea de 5-6 kg cu siguranță nu va fi depășită. Programele sale de spălare sunt următoarele: jeans, bumbac, consum redus energie, sport perdele etc. Sunt mai multe programe dar probabil le știți de la predecesoarele sale.

Clasele de eficiență sunt conforme cu specificațiile tehnice: A++ la consum de energie, A la spălare și B la stoarcere/centrifugare. Alte caracteristici ale sale sunt: Fuzzy Logic (ajustează unii parametrii în funcție de tipul încărcăturii), ecran LED, amânare pornire (sau programare întârziată), anti-inundații și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie, compactă, funcția de ajustare program prin reducerea timpului de spălare – Time Manager, arată bine și e fiabilă.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Electrolux EWT1262EDW are caracteristici bune și datorită dimensiunilor sale, încape în orice locuință chiar și la bloc. Mai există modelele Slim sau înguste care au o adâncime de 45 cm și o lățime de 60 cm. Chiar dacă modelul de sus nu e cel din clipul de jos, arată identic și e la fel de bun:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu