Electrolux EWT1066TDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1066TDW e una cu Time Manager deci se poate opta pentru a se opri programul fără a sări peste o etapă importantă. Deci rezultatele nu vor fi afectate deoarece etapele vor fi scurtate semnificativ în funcție de gradul de murdărie selectat de dumneavoastră. Spre deosebire de multe alte mașini de spălat cu încărcare superioară, aceasta poate spăla până la 6 kilograme de rufe și are multe funcții utile. Deci prețul său e justificat iar pentru e una cu încărcare verticală, veți economisi spațiu. Acest model numit EWT1066TDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Panoul de control

Specificații tehnice

Are încărcătură de tip frontală și acceptă până la 6 kg de rufe, dar puteți spăla și rufe mai puține deoarece vine cu funcții inteligente care se adaptează. Se observă afișajul LCD care afișează diverse opțiuni alese și etapa de spălare. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: A+ la energie (1,02 kwh pe program), C la centrifugare și A la spălare. A primit clasa C la stoarcere deoarece are 1000 RPM, iar în același buget puteți găsi modele cu clasa B la acel capitol și A++ la capitolul consum energetic. E vorba de modele cu încărcare frontală și care sunt ceva mai mari.

Programele de spălare sunt cele standard și nu am observat că are vreunul special. Pe partea de siguranță Electrolux EWT1066TDW aduce protecție împotriva inundațiilor, iar o parte din funcțiile sale le-am menționat anterior, de aceea restul de funcții sunt următoarele: programare întârziată, Fuzzy Logic și echilibrare a încărcăturii.

Dimensiunile sale pot fi comparate cu cele ale unui model Slim cu încărcare frontală. Din păcate pentru că sunt mai mici, nu vă puteți aștepta la prea multe caracteristici speciale sau dotări. Nivelul de zgomot nu e un plus al acestui aparat deoarece în timpul spălării, nivelul de zgomot se situează la 58 dB iar în timpul centrifugării e și mai mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un aparat electrocasnic compact, Time Manager poate fi destul de util dar și amânarea pornirii, design plăcut și care vă ușurează utilizarea sa.

Minusuri: pentru caracteristicile sale e cam scumpă.

Concluzie

Electrolux EWT1066TDW e o mașină de spălat de recomandat în special dacă stați la bloc și nu prea aveți mult loc. Un alt avantaj e acela că nu mai trebuie să vă aplecați când o folosiți sau când introduceți hainele.

Te-ar mai putea interesa