Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EWT1066ODW, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1066ODW e una cu încărcare superioară/verticală iar pentru că e ceva mai scumpă, vine cu tehnologii speciale. Cu alte cuvinte, prețul e justificat de dotările și caracteristicile sale. Ca și dotări speciale oferă tehnologia Inverter și Time Manager. Acea tehnologie Inverter o veți întâlni la motorul ei și oferă aceleași avantaje: consum constant, redus și mărește durata de viață a mașinii. Ca și caracteristici are 1000 RPM și o capacitate de 6 kg. Cu toate acestea designul e același iar prețul e justificat de acestea. Dacă nu v-o permiteți există alternative semănătoare de la acest producător sau optați pentru rate fixe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Poate fi confundată cu alte modele de la acest producător deoarece au un design diferit însă nu și cu cele ieftine deoarece nu au acel ecran digital.

Din față

Din față

Panoul de comandă

Panoul de comandă

Specificații tehnice

Are o capacitate modestă de spălare – 6kg, care e suficientă pentru o familie mică și pentru cei care spală săptămânal. Ecranul LCD oferă informații diverse dar chiar și cele legate de programul de spălare. Clasa de eficiență sunt bune deoarece la centrifugare nu e chiar performantă – clasa C. Nu prea contează acest aspect în cazul în care nu folosiți un uscător ci doar le puneți la uscat afară sau pe balcon. Restul claselor sunt A+++ și A, care corespund pentru consumul de energie și capacitatea de spălare. Consumul de energie într-un program e undeva la 0.83 kWh, deci mult sub medie.

Puteți alege programul dorit dintr-o listă lungă de programe și pot spune că nu lipsește nici unul din cele standard. La capitolele funcții și siguranță are: fuzzy logic, sistem de echilibrare a încărcăturii, amânare pornire și altele. Nivelul de zgomot e mai redus decât la alte modele similare datorită tehnologiei Inverter și diferă în funcție de centrifugarea aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place designul, consum foarte mic de energie (evidențiat prin clasa de eficiență), capacitate de spălare decentă și fiabilitate crescută.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest Electrolux EWT1066ODW e o alegere foarte bună dacă vreți un model foarte compact, nu foarte performant (cu o centrifugare mare) și care să consume foarte puțin curent. Am pus un clip cu un model similar pentru a vă face o idee despre el și cum arată de mai aproape:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu