Electrolux EWT1066EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1066EDW e un model cu încărcare verticală pentru a ușura introducerea rufelor în cuvă și prezintă funcția Time Manager. E o funcție care o găsit pe toate modele actuale și în special pe cele cu acest tip de încărcare. Majoritatea modelelor cu ușă în partea frontală vin cu Energy Saving care e o tehnologie utilă (economisiți bani). Și așa, aceasta are clasa A++ la consum de energie și care scoate în evidență consumul de energie. Acest model nu oferă o centrifugare mare deoarece e compactă – 40 cm lățime. Alternative sunt multe la acesta dacă e să luăm în considerare prețul. Puteți opta și pentru rate fixe în cazul în care vă depășește buget, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată asemănător cu modelele anterioare, dar și cu multe recent lansate. Nu consider că necesită unele modificări la acest capitol, deoarece ecranul e generos, butoanele sunt la locul potrivit iar alegere programului se face ușor.

Așa arată
Panoul de control

Specificații tehnice

Eficiența e o caracteristică a acestei mașini deoarece are clasa A++ la energie, A la spălare și C la stoarcere. Acestea sunt conforme cu caracteristicile ei și se observă că la capitolul centrifugare se putea mai bine. Ecranul LCD oferă informații despre program dar și opțiunile alese. Consumul de energie se situează undeva la 0.96 kWh într-un program obișnuit. Bineînțeles, centrifugarea aleasă (programul ales) afectează consumul dar nu cu mult.

Programele de spălare sunt și ele importante deoarece vă pot oferi rezultate mai bune dar e important să sortați rufele dacă aveți multe. Pe partea de siguranță și funcții are Fuzzy Logic, protecție împotriva inundațiilor, echilibrare încărcătură și altele. Nivelul de zgomot diferă și el în funcție de centrifugare, astfel, că în timpul stoarcerii e de 74 dB iar la spălare e de 57 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie ca la restul modelelor din noua serie recent lansată, Time Manager – funcție de scurta program fără ca rezultatele să fie afectate deoarece se adaptează, funcție amânare program (puteți programa pornirea sa) și altele.

Minusuri: preț cam piperat.

Concluzie

Electrolux EWT1066EDW e o mașină de spălat bună din cele mai multe puncte de vedere iar dacă nu vă interesează spațiul ocupat sau dimensiunile sale, vă recomand un model cu încărcare frontală deoarece oferă o centrifugare mai bună și un preț atractiv.

Te-ar mai putea interesa