Electrolux EWT1064ILW, mașină de spălat verticală

Sunt destul de multe modele cu încărcare frontală, însă poate aveți nevoie de una cu lățime de 40, iar Electrolux EWT1064ILW pare a fi conform cerințelor voastre. Acest producător oferă și acest tip de mașină de spălat rufe, chiar dacă nu e foarte popular. Mulți utilizatori optează pentru ce le cu încărcare din față deoarece pot fi puse sub blat, nu au performanțe limitate (sunt mai mari) și oferă tehnologii utile. Cred că în câțiva ani aceste modele vor fi înlocuite de cele Slim, deoarece și acelea reprezintă o alegere foarte bună (au o adâncime între 40 și 45 cm).

Sunt multe mașini de spălat disponibile pe piață, iar în acest buget sunt câteva alternative atractive dacă nu vă interesează spațiul ocupat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux EWT1064ILW

Panoul de contro le mai vizibil la acest tip de aparat deoarece e poziționat în partea de sus, iar încărcarea rufelor e mai simplă pentru că nu mai trebuie să vă aplecați. Ecranul LCD e destul de vizibil comparativ cu unul clasic, iar pe acesta se pot viziona opțiunile alese. Acesta are caracteristici tehnice satisfăcătoare – centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 6 kg și clasă A+++. Pe de altă parte, în același buget puteți lua un model cu performanțe ceva mai bune – 8kg și 1200 RPM (sau un model ieftin cu uscător incorporat).

Nu aș putea spune că în acest buget, modelul de sus reprezintă cea mai bună alegere dar depinde de fiecare utilizator, poate unora le place să încarce rufele de sus sau nu au mult loc, iar una cu lățime de 40 cm ar fi perfectă.

Păreri pro și contra

E un model destul de compact și cu caracteristici tehnice bune. Aveți la dispoziție suficiente programe pentru a obține cele mai bune rezultate, dar un model clasic e superior la capitolul dotări/tehnologii. Orice model prezentă avantaje și dezavantaje față de un alt model din aceeași categorie.

Dacă nu aveți spațiu ori nu vă plac cele cu încărcare frontală, ar trebui să luați în calcul modelul Electrolux EWT1064ILW care e prezentat și în clipul de la final. Această mașină nu a fost introdusă recent pe piață, de aceea sunt destul de multe poze și prezentări cu aceasta.

Te-ar mai putea interesa