Electrolux EWT1062TDW, mașina spălat rufe

Electrolux EWT1062TDW este un electrocasnic foarte bun deoarece vine cu Fuzzy Logic, consumă puțin curent și ocupă puțin spațiu fiind o mașină de spălat cu încărcare verticală din seria Energy Saver. Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare luând în considerare toate atuurile sale.

Poze

Culoarea EWT1062TDW este albă și designul exterior este unul clasic. Vine și cu un display LED pe care sunt afișate diferite informații, iar în stânga și dreapta acestui ecran sunt câteva butoane. Recomandarea mea ar fi să citiți manualul de utilizare înainte de a folosi aparatul pentru a nu-l strica de la prima utilizare.

De sus
Ecranul

Specificaţii tehnice

EWT 1062 TDW este un model modern care este destinat persoanelor care nu au prea mult spațiu destinat unei mașini de spălat. Vine cu dotări de top precum mașinile cu încărcare normală, iar o dotare interesantă e Fuzzy Logic. Această dotare e prezentă și pe alte mașini, chiar și de la alte branduri, și are legătură cu consumul de resurse. Astfel, dacă aparatul e încărcat doar cu două kilograme de haine atunci și consumul de apă va fi raportat la acest număr adică o treime din cât ar fi pentru 6 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine la pachet cu multe caracteristici utile; raportul dintre preț și calitate mi se pare foarte bun; zgomotul produs la centrifugare nu e deloc mare; va încăpea în locuri în care o mașină normală nu ar încăpea, iar ușa nu va ocupa spațiu deoarece nu se deschide pe orizontală, ci pe verticală.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te-ai mutat la casă nouă și dorești un electrocasnic bun pentru spălarea rufelor atunci acest model cred că ar fi foarte bun. Nu costă deloc mult, iar spre deosebire de generațiile anterioare are multă tehnologie utilă incorporată. Din preview-ul de alături o să puteți vedea mai bine cum arată și cum ar putea fi folosit. Chiar dacă este în maghiară, eu cred că se poate înțelege ceva, iar despre utilizarea aparatului se poate spune că este simplistă… evident după ce te documentezi din ghidul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EWT1062TDW, mașina spălat rufe”

  1. Bună urmează să aciziţionez o maşină de spălat,din cauza ca tot wirphool am tot decapotabil îl am de10 ani,din cauza umezeli din cameră timp de iarna sa ruginit dar sună tare şi-schimb.
    acuma aş vrea să ştiu care eţine astfel aparat şi-l deţine de cînd a apărut cîn se descentrează cum se comportă,sună tare? şi altele .

Comentariile sunt închise.