Electrolux EWT1062EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWT1062EDW e una cu încărcare verticală și cu tehnologie Energy Saver. E una din recomandările mele deoarece are clasa A++, control electronic cu un display LED generos, dimensiuni compacte și fiabilitate crescută. Deasemenea, restul caracteristicilor sale sunt foarte bune și aici mă refer la capacitatea de spălare și centrifugare. Chiar dacă nu are o centrifugare mare, e decentă pentru dimensiunile sale. Vine cu multe sisteme performante care vor ajuta la obținerea unor rezultate mai bune, dar și cu funcții utile cum e programarea întârziată. EWT1062EDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Electrolux EWT1066TDW 1
Așa arată
Electrolux EWT1066TDW 2 1
Panoul de control

Specificații tehnice

Acest tip de încărcare (verticală), poate fi de folos pentru cei care stau la bloc și au încăperi înguste și mici. Astfel, că puteți introduce ușor rufele în partea superioară dar să nu depășească 6 kg. Chiar dacă are Fuzzy Logic, acest sistem de adaptare la încărcătură pentru a se reduce consumul de resurse (detergent, apă și energie). Având în vedere caracteristicile sale (consum energetic 0.96 kWh, 1000 RPM, 6kg), a primit următoarele clase de eficiență: energetică A++, la spălare A și la centrifugare sau stoarcere D.

La capitolul programe oferă programe de spălare diversificate: spălare lână, sintetice, bumbac, jeans, sport, delicate etc. Pe partea de funcționalitate oferă: Fuzzy Logic, echilibrare a încărcăturii, ecran LED care afișează timpul de spălare rămas, amânare pornire și altele. Spuneam anterior că ocupă puțin spațiu, ei bine, aceasta are o lățime de numai 40 cm și o adâncime de 60 cm (deci e cu 15-20 cm mai îngustă decât cele obișnuite). Deci dacă nu aveți prea mult spațiu prin locuință, de aceea soluțiile sunt puține: fie modele cu încărcare verticală fie modele Slim cu încărcare frontală.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: programul de spălare se adaptează la tipul încărcăturii, design plăcut, mașina nu ocupă mult spațiu, e ușor de folosit și consum mic de energie.

Minusuri: doar 1000 RPM la stoarcere.

Concluzie

Acest Electrolux EWT1062EDW e o recomandarea în acest buget chiar dacă nu se poate lăuda la capitolul stoarcere și acest aspect se reflectă în clasa de eficiență la centrifugare. Dacă nu țineți la dimensiunile mașinii și la tipul de încărcare, vă recomand una cu încărcare frontală și de la același producător. în Acest buget, veți găsi chiar și variante cu clase mai bune și de tip Slim (înguste).

Lasă un comentariu