Electrolux EWS31276SU, mașină de spălat cu programe ajustabile

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31276SU nu e un model clasic, motiv pentru care ceva mai scumpă. Mai precis, are funcția Time Manager care ajustează programul în funcție de timpul disponibil. Puteți scurta timpul fără a afecta performanțele ori rezultatele, iar această funcție o prezentă doar la câteva modele de la acest brand. Alte branduri oferă tehnologii automate care ajustează programul în funcție de încărcătură. Nu arată ca oricare alt model deoarece are o adâncime de 44.8 cm, deci intră în categoria Slim.

Arată puțin diferit față de alte modele și mă refer în special la ușa sa care e argintie și are formă interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dintre toate acele programe de spălare, veți găsi cu siguranță unul care să se potrivească încărcăturii sau tipului de țesătură. Selectarea se poate face cu ajutorul butonului poziționat frontal și așa e mai la toate mașinile indiferent de brand. Consumul de energie într-un program standard e de 0.88 kWh și depinde de programul ales. Unele programe vin cu anumiți parametrii (centrifugare, temperatură, durată de spălare etc.) iar consumul nu se poate menține la același nivel.

Funcțiile speciale diferențiază acest model de altele: Time Manager (ajustare program), Fuzzy Logic (adaptare în funcție de încărcătură), blocare butoane (utilă dacă aveți copii neastâmpărați), protecție anti-inundații, programare întârziată (se poate amâna pornirea sa cu câteva ore) și sistem de echilibrare a încărcăturii.

Păreri pro și contra

Dacă nu aveți mult spațiu în locuință, atunci ar trebui să alegeți un model cât mai compact și nu mă refer la unul cu încărcare verticală, ci la unul ca cel de sus. Chiar dacă e atât de mic, poate spăla cel mult 7 kg de rufe și sunt prezente dotări foarte utile.

Electrolux EWS31276SU e un aparat care merită încercat în special că e oferit de un producător cunoscut și experimentat. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială și chiar nu are sens să luați un model second hand. Pentru cei care sunt interesați de un astfel de model, am pus o prezentare jos care din păcate nu e în limba română.

Te-ar mai putea interesa