Electrolux EWS31274SA, mașină de spălat cu consum redus

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31274SA oferă suficient motive pentru a o alege: capacitate de spălare satisfăcătoare, consum redus de resurse, panou de control ușor de folosit, design compact și preț atractiv. Sunt câteva modele care arată ca acesta, dar nu oferă aceleași specificații tehnice. Dacă vi se pare cam scumpă, atunci optați pentru una cu centrifugare mai mică. Programele de spălare sunt mai scurte la mașinile de spălat performante și acelea le puteți identifica destul de ușor (sunt ceva mai scumpe).

Sunt destul de multe modele oferite de acest brand, dar nu toate pot fi ideală în caz că aveți o locuință mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate observa ușor că acest model e unul cu încărcare frontală și că nu are o adâncime mare – 44 cm. Pot spune că acest model face parte din segmentul Slim (există variante cu adâncime chiar mai mică). Are la fel de multe programe ca oricare alt model – 13, dar câteva sunt ceva mai speciale pentru a obține rezultatele dorită pentru anumite țesături. Ecranul LCD afișează cele mai importante informații: timp rămas, etapa programului, centrifugare etc.

Presupun că vă doriți acest model datorită caracteristicilor tehnice: centrifugare de 1200 RPM, capacitate maximă de încărcare de 7kg, clasă de eficiență energetică A+++. Opțiunea de programare întârziată nu mai atât de rar întâlnită, o au mai toate mașinile de spălat noi. Poate fi pusă sub blat pentru că are o înălțime de 85 cm și adâncimea e sub 45 cm. Modelele cu adâncime de 60 cm nu prea pot fi puse sub blat sau nu arată atât de bine, pentru că sunt ieșite cam în afară.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine în special că designul nu e în totalitate pe alb, astfel că ușa iasă bine în evidență. Consumul redus de energie e evidențiat destul de ușor – A+++, dar acesta diferă de la un program la altul.

Electrolux EWS31274SA e un aparat electrocasnic care merită încercat în special dacă aveți o mașină de spălat de mulți ani și care consumă cam multe resurse. Nu merită să alegeți o mașină second hand cât timp sunt modele accesibile cu garanție și care sunt mult mai eficiente.

Te-ar mai putea interesa