Electrolux EWS31274NU, mașina Time Manager

Dacă te interesează o mașină de spălat cu un preț rezonabil și care să aibă integrate multe lucruri utile atunci îți recomand modelul Electrolux EWS31274NU care e un Time Manager Electrolux. E un model de tip Slim care e dotat cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme și cu sistem Fuzzy Logic.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand de încredere. Despre Electrolux trebuie spus că e un brand suedez care e considerat ca fiind al doilea producător de electrocasnice din lume, după Whirlpool.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de 7 kilograme și cu capacitatea de centrifugare de 1200 rotații. Dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie spus că aparatul acesta are clasa A++ de eficiență energetică.
Încărcarea aparatului se realizează în mod frontal, iar ecranul LCD vă furnizează diferite informații relevante.
Fiind un model Slim înseamnă că nu va ocupa prea mult loc la dvs în baie ori în locația unde doriți să o amplasați.
Probabil că cea mai utilă funcție a acestui model e cea Fuzzy Logic deoarece aceasta face ca aparatul să aibă un consum energetic foarte mic, același lucru fiind valabil și pe partea de apă. Funcția presupune că aparatul are niște senzori care detectează încărcătura și în funcție de aceasta adaptează diferiți parametri de spălare.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, costul de achiziție mic și că are dotări utile. Nici nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece la spălare e de 58 decibeli.
Ca minusuri nu aș putea să-i precizez ceva deoarece chiar e un aparat ok.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun cu un consum mic de resurse (că e vorba de curent ori apă) și care poate fi setat să spele o anumită perioadă de timp prin caracteristica Time Manager. De fiabilitate numai de bine întrucât vine de la un brand de la care nu am reticențe în a cumpăra ceva și care oferă posibilitatea extinderii garanției la mai mult.

Te-ar mai putea interesa