Electrolux EWS31274NA, mașină de spălat rufe Slim

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31274NA e una dintre variantele cu dimensiuni mai reduse – adâncime de 44.8 cm. Îmi place cum arată, iar ecran LED afișează cele mai utile informații (timp rămas, centrifugare, etapă). Nu ar trebui să uitați de un eventual uscător de rufe cu capacitate de încărcare similară ori mai mare dacă spălați de 2 ori pe zi. Acele uscătoare costă mai mult pentru că vă ușurează viața de zi cu zi și au o capacitate destul de mare de încărcare. În funcție de alegere, poate avea mai multe sau mai puține tehnologii iar eficiența energetică e mai bună la variantele mai scumpe.

Sunt multe mașini pe piață, dar acesta e ceva mai accesibilă și poate spăla mai mult decât generațiile precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că poate fi încărcată doar frontal și se vede destul de bine din clipul de jos, dar și din poza pusă sus. Cele cu încărcare verticală nu sunt cele mai populare deoarece costă mai mult și oferă mai puțin. Plus că acelea nu pot fi puse în bucătărie sub blat și nici nu arată atât de bine.

Nu alegeți mașini de spălat prea compacte deoarece nu sunt foarte fiabile ori nu oferă prea multe dotări avansate. Această consumă doar 0.88 kWh într-un program standard, de aceea are și o clasă de eficiență la consumul de energie A+++. Nu sunt multe modele ca și aceasta, dar concurența tinde să fie tot mai numeroasă.

Păreri pro și contra

Sunt destule modele care arată ca și aceasta deoarece fac parte din aceeași serie numită EWS. Eficiența energetică e foarte bună la acest model, dar și performanțele nu trebuiesc neglijate. În acest buget nu sunt multe mașini cu așa caracteristici tehnice, dar acelea sunt performanțele maxime.

Electrolux EWS31274NA are suficient de multe programe de spălare, opțiuni și funcții care pot fi de folos în obținerea celor mai bune rezultate. Dacă nu știți cum arată sau nu vă puteți face o idee despre ea dintr-o singură poză, am postat clipul la final pentru cei interesați.

Te-ar mai putea interesa