Electrolux EWS31074SU, mașină Time Manager

Electrolux EWS31074SU e un model Slim cu funcția Time Manager și chiar dacă inițial te-ai fi așteptat ca acest aparat să aibă o capacitate mai mică, capacitatea e foarte mare – 7 kilograme. Deci, se adresează celora care vor o mașină subțire cu o capacitate de încărcare mare și un preț oarecum simbolic. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te îngrijorează costul atunci trebuie știut că pe parcursul utilizării vei economisii bani deoarece clasa de eficiență energetică e A++.

Dacă vă interesează mai multe detalii vizuale atunci din poza de alături puteți vedea cum arată acest model. Se poate observa că are un panou de comandă relativ simplu și că ușa e una care e gri.

Modelul
Modelul

Ecranul din dotare al acestui model e unul LCD iar pe el poți urmări diferite date legate de spălare. Fiind un model slim o să încapă cu ușurință oriunde l-ai amplasa, și materialele din care e făcut sunt de calitate (tambur din inox și cuvă din carboran).
Eu sincer nu m-aș fi așteptat ca acest model să vină cu Fuzzy Logic, dar uite că are așa ceva. Această caracteristică fiind foarte utilă deoarece va face o economie impresionantă de resurse. Acest Fuzzy presupune că aparatul are senzori care măsoară automat încărcarea cuvei, iar în funcție de aceasta adaptează apa și alți parametri necesari spălării.

Plusurile acestui aparat are fi caracteristica de mai sus, că are un preț destul de mic, materialele de calitate din care e făcut și consumul foarte mic de curent… dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.
Ca minusuri aș menționa faptul că nu are mai multe rotații și că nu are clasa A+++ la eficiență energetică.

Deci, dacă vrei un model care să vină cu multe programe, cu consum mic de curent și resurse atunci acest model de la Electrolux ar fi foarte bun. Caracteristica Time Manager e și ea una foarte bună deoarece te va ajuta să setezi aparatul după bunul plac deoarece doar tu știi cât trebuie să spele aparatul și cât de murdare sunt hainele.

Te-ar mai putea interesa