Electrolux EWS31074SA, mașină de spălat cu opțiune de spălare la jumătate

Mașinile de spăla trufe înguste sunt tot mai populare deoarece performanțele și dotările lor cresc în fiecare an. Totuși, Electrolux EWS31074SA nu se adresează oricui deoarece nu are chiar un preț de neglijat și vi se oferă și câteva funcții interesante: tehnologia automată OptiSense (ajustează programul în funcție de cantitatea de rufe), QuickWash (funcție pentru spălare rapidă pentru o cantitate mică de rufe), TimeManager (ajustați durata fără a afecta rezultatele) și mai sunt câteva.

Am pus poza de jos pentru acest model dar clipul de la final oferă ceva mai multe detalii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea frontală a acestui model e desul de ușoară ca la oricare alt model, doar la cele cu încărcare vertical e diferit (poate chiar mai ușor). Acest model are caracteristici speciale decente pentru cât costă și dimensiunile sale: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 7 kg și clasă energetică A+++. Un model cu adâncime mai mare poate spăla mult mai mult și centrifugarea e mai mare.

Consider că are cele mai des utilizate programe și are și câteva în plus care le veți folosi de câteva ori pe an. E foarte important să alegeți programul corespunzător încărcăturii, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Păreri pro și contra

Pate că nu e cea mai performantă alegere de pe piață, dar poate că nu sunteți dispuși să dați mai mult pentru că și așa nu veți spăla prea mult. De aceea funcția Quickwash e foarte utilă, adică va înjumătăți durata programului fără ca rezultatele să fie afectate (e aproape ca Time Manager). Evident, pentru astfel de specificații, acest model e unul de tip Slim cu adâncime mai mică de de 45 cm.

Poza de sus nu e una din care vă vedeți prea multe detalii despre panoul de control sau diverse funcții, de aceea am ales să postez și un clip cu acest model. Electrolux EWS31074SA arată ca un model clasic, doar că prezintă un design mai compact și finisaj argintiu pe ușa sa. Îmi place combinația de argintiu cu alb dar și negru cu alb.

Te-ar mai putea interesa