Electrolux EWS31074NU, mașină de spălat Slim

Electrolux EWS31074NU e un model cu încărcare de 7 kg și eficiență A++. Are o capacitate de încărcare mare ținând cont de faptul că e un model slim/îngust. Mai sunt și alte modele similare ca și design dar nu toate au Time Manager. Cu această funcție puteți ajusta programul fără a compromite. E un aparat care poate fi de folos în bucătărie sau unde doriți să-l puneți. Puteți să o folosiți cu ușurință deoarece are toate butoanele necesare, un ecran LCD și pictograme corespunzătoare. Pentru cei care nu sunt siguri cum să folosească un așa aparat, e bine să citiți manualul de instrucțiuni. Ca și alternative veți găsi alte modele de la acest brand dar nu sunt multe branduri așa de experimentate.

Chiar dacă un aparat e scump, e bine să verificați și tehnologiile oferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea ei se face frontal și cam așa e la majoritatea modelelor. Mulți preferă astfel de mașini decât cele cu încărcare superioară deoarece sunt mai performante dar nu cu mult. Acuma, depinde și de spațiul disponibil din bucătărie. Eficiența energetică e A++ deci consumul e mic – 0.9 kWh întru program. E dotată cu un LCD, multe programe și funcții.

Programele sunt multe și e bine să fie multe ca să aveți din ce alege. Puteți spăla sintetice, haine din bumbac, perdele, articole sport etc. E dotată cu: sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată, sistem de clătire fără spumă etc.

Plusuri: ocupă puțin spațiu deoarece are o adâncime de doar 45 cm, poate spăla mult, consum mic de energie și resurse.
Minusuri: nu prea are, poate doar centrifugarea mică.

Electrolux EWS31074NU e o mașină destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere, doar pe partea de stoarcere putea sta mai bine. Adică rufele trebuie bine uscate și nu o recomand celor care au și un uscător. E bine ca mașina să aibă o centrifugare mare, astfel ca rufele să fie mai bine uscate în uscător. Un model cu dimensiuni mai mari în același buget va oferi ceea ce vă doriți.

Te-ar mai putea interesa