Electrolux EWS31074NA, model Slim cu A+++

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31074NA e una care v-ar interesa deoarece nu ocupă mult spațiu, oferă caracteristici tehnice bune și consum redus de energie. Arată bine chiar dacă e în totalitate pe alb, însă există și variante cu ușă argintie. Oricum, felul cum arată nu joacă un rol atât de important. Ecranul digital devine foarte util atunci când vreți să vedeți cât timp mai este până la finalizarea programului sau ce opțiuni au fost alese. Indiferent de brand, panoul de control e relativ același, poate unele pictograme sunt desenate diferit.

Rufele sunt stoarse destul de bine însă tot trebuie puse la uscat sau într-un uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede din poza de sus că are încărcare frontală și acest tip de încărcare e cel mai popular. Cele cu încărcare superioară au performanțe limitate, sunt mai înalte și panoul de control e diferit. Până la urmă, optați pentru un model care să se potrivească (în baie, hol sau în bucătărie sub blat) și care să ofere cele mai bune rezultate în acel buget.

Mai toate modelele noi au un număr generos de programe de spălare, iar acesta are chiar unul rapid de 20 minute care poate fi util zi de zi. Dacă faceți sport, acel program poate spăla fără nici o problemă hainele ușor transpirate și care nu au pete.

Într-un program standard, această mașină de spălat consumă circa 0.88 kWh, dar acest consum poate fi diferit la unele programe.

Păreri pro și contra

Modelul de mai sus are caracteristici tehnice foarte bune, arată bine, e eficientă și ușor de folosit. E oferită de un brand experimentat și puteți lua în calcul chiar și un uscător de rufe dacă nu aveți timp ori spațiu pentru rufe. Poate că nu e cea mai performantă mașină, dar nici nu puteți avea pretenții la o adâncime de numai 44,8 cm.

Electrolux EWS31074NA e un aparat electrocasnic care poate ocupa destul de mult spațiu dacă nu aveți un loc special. Acest model poate fi pus chiar sub blat pentru că nu are o adâncime mare, dar trebuie să aveți alimentare cu apă și o scurgere pentru apă. Dacă nu ați văzut această mașină de aproape vă recomand clipul de la final.

Te-ar mai putea interesa