Electrolux EWS31056EDU, mașina de spălat 5 kg

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS31056EDU e perfectă pentru cei ce vor un model mai compact (are o adâncime de doar 38 cm). Arată cam la fel ca și restul modelelor de la acest brand (există modele similare și mă refer în special la cele cu Time Manager). Panoul de control e unul cu ecran LED, deci se poate seta mai ușor unele opțiuni. Butonul central poate fi ușor folosit deoarece în jurul său sunt pictograme folositoare. Nu are o ușă ca la oricare alt model, ci una pe culoarea argintie. E alegerea perfectă pentru cei care nu doresc un model cu încărcare verticală dar prețul e cam același pentru aceleași performanțe.

Prețul său e bun pentru cât oferă și puteți opta și pentru un uscător dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Doar uitându-vă la ea, puteți observa că are încărcare frontală. Nu e recomandat să spălați mai mult de 5 kg de rufe, de aceea puteți spăla de mai multe ori. Are un ecran LCD generos care afișează etapa de spălare (puteți să vedeți cât mai este până la finalizarea programului). La capitolul eficiență stă destul de bine: A la spălare, A++ la consumul energetic și C la centrifugare. Acestea sunt conforme cu caracteristicile tehnice: 5 kg, 0.7 kWh și 1000 RPM. Consumul de energie de 0.7 kWh e pentru un program standard de spălare.

Programele sale sunt: rapid, bumbac, jeans, lână, sintetice, consum redus, mătase/perdele, sport etc. La funcții și siguranță am observat că are sistem de echilibrare a încărcăturii, Fuzzy Logic (ajustare a programului în funcție de încărcare), protecție pentru copii, protecție inundații și ecranul LCD. Funcția de programare întârziată e prezentă mai la toate mașinile de spălat și la uscătoare. Cu ea puteți alege când să pornească programul de spălare.

Nivelul de zgomot e mai mare în timpul centrifugării și depinde și de centrifugarea aleasă.

Plusuri: e foarte compactă, consum mic, programare întârziată, arată bine și e fiabilă.
Minusuri: capacitatea de spălare nu e foarte mare.

Electrolux EWS31056EDU nu poate spăla multe rufe și nu cred că putem avea astfel de pretenții deoarece și așa e mai mică decât altele. Adică e vorba de un design slim, iar încărcare e frontală. Poate fi bună și pentru o familie deoarece puteți spăla de mai multe chiar dacă e vorba de o cantitate mare de rufe.

Lasă un comentariu