Electrolux EWS1266EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS1266EDW e una dintre modelele Slim și cu funcție Time Manager. Sunt două caracteristici speciale ale acestei mașini iar dacă nu știți multe despre ele, vă pot spune că adâncimea mașinii e de doar 45 cm iar scurtarea programului de spălare nu va afecta rezultatele. Bineînțeles consumul energetic e și el important, iar în acest caz e unul mic deoarece are clasa A++. În general clasele de eficiență oglindesc performanțele sau caracteristicile mașinii, deci puteți să vă ghidați după ele atunci când alegeți un aparat electrocasnic. Prețul ei e unul atractiv deoarece nu sunt multe modele cu astfel de specificații tehnice. EWS1266EDW are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Performanțele ei sunt decente pentru un model așa de îngust -45 cm. Avantajul acesteia e acela că ocupă puțin spațiu ca și una cu încărcare verticală. Caracteristicile sale generale sunt următoarele: 1200RPM, 6kg și 0.76 kWh. Cu astfel de caracteristici, clasele de eficiență sunt cam așa: A++ la energie, A la spălare și B la centrifugare. Bineînțeles acestea au fost alese așa deoarece dimensiunile ei nu permit o cantitate de spălare mai mare dar o centrifugare de 1400 RPM era ideală. Deci la capitolul stoarcere nu e perfectă dar se descurcă decent.

Orice mașină de spălat nouă are un ecran LCD adică puteți supraveghea stadiul programului, însă nu la toate e la fel. De exemplu, un LCD mai mare cum e la aceasta, oferă mai multe informații sau opțiuni selectate (centrifugare, temperatură etc.) Veți beneficia de programele standard și care sunt destul de multe. La capitolul funcționalitate oferă: Fuzzy Logic, detectare spumă, programare întârziată etc. Dar nici la capitolul siguranță nu stă rău: protecție împotriva inundațiilor și protecție copii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se adaptează în funcție de încărcătură – Fuzzy Logic, pornirea sa poate fi amânată, ecran LCD funcțional, consum redus de energie (calculat în funcție de programul standard).

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest Electrolux EWS1266EDW e o alegere inteligentă iar dacă nu veți folosi Time Manager-ul, există o alternativă cu Energy Saving. Defapt, e același model doar cu câteva mici diferențe iar prețul e mai atractiv. În caz contrar, puteți opta pentru o soluție de finanțare mai bună – rate fixe. Jos am pus și un clip ca să vă faceți o idee despre noua serie de mașini de spălat de la acest producător.

Lasă un comentariu