Electrolux EWS1266EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS1266EDW e una dintre modelele Slim și cu funcție Time Manager. Sunt două caracteristici speciale ale acestei mașini iar dacă nu știți multe despre ele, vă pot spune că adâncimea mașinii e de doar 45 cm iar scurtarea programului de spălare nu va afecta rezultatele. Bineînțeles consumul energetic e și el important, iar în acest caz e unul mic deoarece are clasa A++. În general clasele de eficiență oglindesc performanțele sau caracteristicile mașinii, deci puteți să vă ghidați după ele atunci când alegeți un aparat electrocasnic. Prețul ei e unul atractiv deoarece nu sunt multe modele cu astfel de specificații tehnice. EWS1266EDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Performanțele ei sunt decente pentru un model așa de îngust -45 cm. Avantajul acesteia e acela că ocupă puțin spațiu ca și una cu încărcare verticală. Caracteristicile sale generale sunt următoarele: 1200RPM, 6kg și 0.76 kWh. Cu astfel de caracteristici, clasele de eficiență sunt cam așa: A++ la energie, A la spălare și B la centrifugare. Bineînțeles acestea au fost alese așa deoarece dimensiunile ei nu permit o cantitate de spălare mai mare dar o centrifugare de 1400 RPM era ideală. Deci la capitolul stoarcere nu e perfectă dar se descurcă decent.

Orice mașină de spălat nouă are un ecran LCD adică puteți supraveghea stadiul programului, însă nu la toate e la fel. De exemplu, un LCD mai mare cum e la aceasta, oferă mai multe informații sau opțiuni selectate (centrifugare, temperatură etc.) Veți beneficia de programele standard și care sunt destul de multe. La capitolul funcționalitate oferă: Fuzzy Logic, detectare spumă, programare întârziată etc. Dar nici la capitolul siguranță nu stă rău: protecție împotriva inundațiilor și protecție copii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se adaptează în funcție de încărcătură – Fuzzy Logic, pornirea sa poate fi amânată, ecran LCD funcțional, consum redus de energie (calculat în funcție de programul standard).

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest Electrolux EWS1266EDW e o alegere inteligentă iar dacă nu veți folosi Time Manager-ul, există o alternativă cu Energy Saving. Defapt, e același model doar cu câteva mici diferențe iar prețul e mai atractiv. În caz contrar, puteți opta pentru o soluție de finanțare mai bună – rate fixe. Jos am pus și un clip ca să vă faceți o idee despre noua serie de mașini de spălat de la acest producător.

Te-ar mai putea interesa