Electrolux EWS1066EDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWS1066EDW e una din noile modele apărute și care impresionează prin caracteristicile sale. Mă refer la eficiența energetică, capacitate maximă de spălare și la ecranul LCD generos. Această eficiență energetică e A++ care e aproape cea mai bună de pe piață (A+++), poate spăla le fel de bine cantități mai mici sau mai mari de rufe deoarece are funcții interesante care ajustează programul de spălare. Una din acestea e Time Manager – scurtează perioada de spălare a rufelor. O altă funcție sau tehnologie e Fuzzy Logic – se ajustează în funcție de încărcare, însă spre deosebire de cea anterioară, acesta e automată și nu manuală. EWS1066EDW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Ecranul

Specificații tehnice

Poate spăla cel mult 6 kilograme deoarece mărimea sa nu-i permite. Spun asta deoarece e un model îngust – adâncime de 45 cm, motiv pentru care va ocupa la fel de mult spațiu ca și una cu încărcare verticală. Clasele de eficiență sunt următoarele: A++ la consumul de energie, A la spălare și C la centrifugare. Deci la capitolul stoarcere nu e chiar grozavă însă se compensează cu celelalte dotări. Acele clase oglindesc caracteristicile tehnice ale sale și astfel vă puteți face o idee despre ea. De exemplu, consum e undeva la 0.76 kwh într-un program standard.

Programele de spălare sunt cele obișnuite și nu vine cu nici un program în plus/special. Ecranul LCD e foarte util deoarece afișează informațiile referitoare la procesul de spălare și parametrii aleși (centrifugare, etapă, temperatură etc).

La capitolele funcții și siguranță, Electrolux EWS1066EDW are programare întârziată, Fuzzy Logic, echilibrare încărcătură, protecție anti-inundații etc. Nu e foarte zgomotoasă în timpul spălării, doar în timpul centrifugării nivelul de zgomot atinge maxim 75 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu deoarece e îngustă, e ușor de folosit datorită designului și numărului mic de butoane, consum mic de energie, e fiabilă și veți obține doar rezultate bune cu ea datorită unor funcții/tehnologii.

Minusuri: are doar 1000RPM.

Concluzie

Alternative la acestă mașină numită Electrolux EWS1066EDW sunt modele clasice (nu slim), care sunt cu vreo 200 de lei mai ieftine (doar în cazul în care aveți suficient spațiu pentru ea). Mai există și cele cu încărcare superioară, dar fiecare cu gusturile sale. Cea din clipul de jos arată cam ca și asta doar câteva caracteristici diferă, astfel vă puteți face o idee despre ea.

Te-ar mai putea interesa