Electrolux EWP31274TW, mașină de spălat Time Manager

Mașina de spălat rufe Time Manager Electrolux EWP31274TW e una pentru cineva cu un buget mediu care dorește un electrocasnic foarte eficient din toate punctele de vedere. De exemplu pe partea de consum de curent are clasa de eficiență energetică A++, iar pentru un consum minim de timp și apă are Fuzzy Logic.

Aparatul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu costă deloc mult deoarece e un aparat care o să vă ajute să aveți facturi mai mici, că e vorba de consum de curent sau de apă. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand să vă uitați la imaginea alăturată.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații tehnice stă foarte bine deoarece are o viteză de centrifugare de 1200 rotații, diverse programe și funcții moderne. La spălare face un zgomot de 60 decibeli care nu e deloc mare.
Poate vă întrebați de ce nu are program rapid, iar răspunsul meu ar fi că are, dar e înlocuit de funcția Time Manager care presupune că dvs puteți decide durata de spălare. Deci, dacă știți că rufele nu sunt așa de murdare atunci puteți alege un timp mai scurt, iar dacă sunt foarte murdare atunci setați să spele mai mult.
Ecranul e unul de tip LED, iar pe acesta puteți vedea diferite informații referitoare la ciclul de spălare, starea încărcăturii etc.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi prețul, funcțiile, economia de resurse care o face și ușurința în utilizare. Nu stă rău nici la partea de centrifugare, lucru dovedit de cele 1200 rotații. Lucruri negative nu îi găsesc, mai ales că are acest preț incredibil de mic.

În rest, acest aparat e unul care e foarte bun, iar multă lume probabil că-l va alege datorită funcției Fuzzy Logic. Pentru cei care nu știu ce presupune aceasta precizez că e o funcție automată prin care aparatul identifică cantitatea de rufe din cuvă și astfel își ajustează parametru de spălare… asta ducând la un timp de spălare mai mic și la un consum de resurse mai mic.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu