Electrolux EWP31074TW, mașină de spălat rufe 7 kg

Electrolux EWP31074TW e un aparat electrocasnic care poate spăla până la 7 kilograme de rufe, iar spre deosebite de altele acesta are Time Manager. Mașinile de spălat cu multe tehnologii sunt ceva mai scumpe dar merită deoarece veți recupera banii investiți (consum redus de resurse). Îmi place cum arată aceasta și se poate observa ecranul digital generos. Pe acel display se poate urmări cât mai e din program adică se poate observa etapa de spălare. Selectarea programului ori a unor opțiune e ușor cu un astfel de panou. Designul e prezent și pe alte modele similare, deci o puteți confunda ușor cu altele.

Chiar dacă aparent nu e chiar accesibilă, eu o recomand în special că are toate acele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Puteți încărca până la 7 kg, dar e recomandat să nu depășiți. Se poate spăla și jumătate din cantitatea maximă deoarece are Fuzzy Logic (program inteligent care recunoaște încărcătura). Cu Time Manager, panoul de control e mai funcțional și se poate modifica un program în funcție de gradul de murdărie. La capitolul stoarcere are o centrifugare de 1000 RPM care e potrivită dacă aveți unde să puneți rufele la uscat, dar pentru cei care au un uscător de rufe, recomand mașină măcar cu 1400 RPM (va usca mult mai eficient).

Pe partea de consum energetic are o eficiență A++, care oglindește consumul redus de energie. Programele de spălare sunt: clătire, stoarcere, bumbac, sintetice, delicate, sport etc. Funcția de programare întârziată e întâlnită și la alte modele doar că la unele se numește altfel – amânare pornire. Cu ea se poate ajusta timpul de pornire și e destul de utilă atunci când nu aveți timp să scoateți rufele pentru uscare. Sistemul de siguranță împotriva copiilor e necesar pentru mașinile cu control electronic și pentru cei ce au copii.

Plusuri: are clasa A++ pe partea de consum (eficiență energetică), Fuzzy logic, arată bine, programare întârziată, fiabilă și ajustare programe prin Time Manager.
Minusuri: pe partea de centrifugare putea avea performanțe ceva mai mari.

Electrolux EWP31074TW oferă multe avantaje comparativ cu alte mașini în același buget și nu e o mașină îngustă deoarece adâncimea e de 50 cm (sunt modele cu 40 ori 45 cm). Jos am pus o prezentare a unui aparat similar și care arată la fel ca și cel de sus, iar specificațiile tehnice sunt destul de apropiate. Deci o să vă puteți face o idee despre designul exterior.

Lasă un comentariu