Electrolux EWP1464TDW

Mașina de spălat rufe Time Manager Electrolux EWP1464TDW este un model nou de la cunoscutul producător de electrocasnice Electrolux. Față de alte modele acesta are clase de eficiență excelente, iar datorită capacității cuvei de 6 kilograme eu aș recomanda acest model familiilor mici înspre medii. Un alt lucru care este favorabil este prețul mic deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Mașinile Time Manager sunt mașini economice care te vor ajuta să speli eficient, adică rapid și cum trebuie, iar o alternativă la acest model e EWP1262TDW.

Poze

EWP 1464 TDW este un model de culoare albă, iar panoul de comandă e format dintr-un buton mare de tip rotatv și un display informativ care vă informează cu privire la etapele de spălare. Din a doua imagine se poate vedea mai bine cum e ecranul și observați că e mare și că informațiile sunt prezentate într-un mod foarte clar.

Per ansamblu
Ecranul

Specificaţii tehnice

EWP 1464TDW este un model care stă bine pe partea de centrifugare deoarece are 1400 rotații, iar dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că are clase de eficiență energetică A++. În privința celorlalte resurse cum ar fi apa și timpul trebuie știut că are Fuzzy Logic ceea ce presupune că va lua doar atâta câtă apă are nevoie, deci dacă are cuva pe jumătate plină atunci va lua apă doar pe jumătate cât ar fi luat dacă era plină cu haine.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu funcții sau caracteristici care te ajută să economisești curent și apă; vine cu un program de programare întârziată care te va ajuta să speli pe timp de noapte ori când dorești; raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece pe parcursul utilizării banii vor fi recuperați foarte rapid spre deosebire de alte mașini; având în vedere că are 1400 rpm, un zgomot de 78 decibeli în timpul centrifugării nu e deloc mare.
Contra: nimic.

Concluzie

Acest model e unul foarte bun, venind ca o alternativă la modelele Whirlpool cu al Șaselea Simț. Nu arată deloc rău, iar utilizarea e destul de simplistă deoarece nu are multe butoane care te-ar putea încurca. Dacă nu te descurci atunci poți utiliza manualul cu instrucțiuni de utilizare ori poți viziona preview-ul de alături care prezintă în detaliu aparatul.

Te-ar mai putea interesa