Electrolux EWP1462TDW

Mașina de spălat rufe Electrolux EWP1462TDW e una performantă și aici mă refer la capitolul stoarcere – 1400 RPM. E important ca stoarcerea să fie bună în special dacă dețineți un uscător, deoarece uscătorul nu o să facă față dacă rufele sunt prea umede. Restul caracteristicilor sale sunt decente și aici mă refer la capacitatea de încărcare și la consumul de energie. Alternative sunt destule dar pentru 100 și ceva de lei, nu văd de ce alți alege un model cu centrifugare mai mică. Aș fi apreciat dacă avea Time Manager cum e la cele cu încărcare superioară. Nu cred că un model cu încărcare superioară e o alternativă la acesta deoarece are centrifugare mică (datorită dimensiunilor reduse nu are performanțe așa de mari), însă dacă vreți să economisiți spațiu, o puteți lua în considerare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Designul său e unul plăcut și e același ca la restul modelelor recent lansate, deci poate fi ușor confundată cu alta. Nu e un model Slim/îngust dar nici foarte mare – 60 cm lățime și 50 cm adâncime. Dina  doua poză se observă ecranul LED care afișează multe opțiuni, etapa și timpul rămas.

Per ansamblu
Per ansamblu
Ecranul
Ecranul

Specificații tehnice

Are o capacitate de spălare de 6kg care înseamnă că poate spăla o mulțime de rufe. Nu vă recomand să spălați mai mult decât capacitate maximă admisă, însă puteți spăla mai puține rufe (Are Fuzzy Logic). Caracteristicile sale generale sunt: centrifugare de 1400 rpm, capacitatea de spălare 6kg și consumul de energie de 0.98 kWh. Pentru astfel de caracteristici are clase de eficiență B la centrifugare, A la spălare și A++ la consum energie. Acel consum de energie e conform unui program de spălare obișnuit.

Apropo programe, are un număr destul de mare de programe: jeans, bumbac, spălare lână, delicate, perdele etc. E important să aibă multe programe în special dacă aveți multe rufe și trebuie să le sortați pentru obținerea unor rezultate mai bune.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: la capitolul stoarcere e excelentă, consum mic de energie, ușor de folosit, arată bine și aveți destule alternative la acesta de la acest producător (în cazul în care nu vă convine prețul ori caracteristicile).

Minusuri: nu are Time Manager.

Concluzie

Electrolux EWP1462TDW e un aparat electrocasnic mare și care merită încercată în special dacă vreți să renunțați la vechea mașină deoarece nu mai face față și are un consum cam mare de energie. Alături de acesta vă pot

Lasă un comentariu